X

Foto's Verslag

Wandeltaferelen combineert wandelen met gezellig tafelen. Een sportieve en culinaire topervaring!

500 deelnemers genieten al wandelend en tafelend van eerste topeditie

In een perfect wandelweertje en twee sfeervolle zalen konden 500 wandelaars met fijne smaakpapillen genieten van de eerste editie van Wandeltaferelen. Een tocht van 10 kilometer in het Genkse en de gerechten van chef Peppe vielen duidelijk in de smaak

Lees meer

Video

Peppe Giacomazza

Peppe Giacomzazza moet wel de meest bekende en sympathiekste chef uit Limburg zijn!

Wie in Genk aanschuift in Giacomazza's restaurant, La Botte, of zijn recepten uitprobeert die hij op Njam TV voorstelt krijgt een memorabele, tongstrelende ervaring die stoelt op het smakenpalet van de Siciliaanse keuken. Bij de Siciliaanse chef Peppe Giacomazza zit de kunst van het koken overal: in zijn handen, hart en genen. Hij leerde de kneepjes van het vak van zijn vader Vincenzo, die op huwelijksreis kwam naar België en niet meer terugkeerde naar Sicilië. Giacomazza's ouders belandden dus eind jaren '70 in de Limburgse mijnstreek, net zoals zoveel andere mensen van elders voor hen. "Voor mij schuilt het unieke van Genk grotendeels in het multiculturele, hier vind je een echt aparte sfeer" stelt Peppe.

Al snel nam Peppe het heft in eigen handen. Op zijn negende maakte hij zijn eerste pizza's en niet veel later was hij elk weekend in de keuken terug te vinden. Toen hij naar de hotelschool in Hasselt trok, had hij het koken al lang in de vingers. Samen met zijn broer en sommelier Gaspare hebben Vincenzo en Peppe ervoor gezorgd dat hun restaurant in 2008 door GaultMillau werd uitgeroepen tot 'het beste Italiaanse restaurant'. En terecht. Op de menukaart prijken gerechten zoals: Scaloppina alle melanzane, Cassatina di ricotta en Tonna vitellata. De originele keuken van het eiland met hier en daar een internationaal accent en een grote nadruk op Siciliaanse producten.

Pepe
In 2015 pakte Peppe uit met een gloednieuw culinair concept. In het centrum van Genk, vlak tegenover zijn restaurant La Botte, opende hij de deuren van van Peppe's, een zaak met een nieuwe visie op een culinaire totaalbeleving! Bij Peppe's kan iedereen een vleugje proeven én meenemen van het beste dat Sicilië te bieden heeft.

Op zaterdag 15 september is Peppe de curator van het culinaire luik tijdens de eerste editie van Wandeltaferelen. Hij staat garant voor een lekker 4-gangenmenu waar jullie van kunnen genieten. Twee lekkere voorgerechtjes tijdens de wandeling en een hoofdgerecht en dessert nadien in C-mine.

Ciao amici!

Njam!

Njam! al bijna 8 jaar de lekkerste zender van Vlaanderen. Je kan njam! bekijken op tv via kanaal 20 bij Telenet en kanaal 190 bij Proximus.

Njam! laat al 8 jaar lang de heerlijkste geuren en smaken op je los. En ook dit najaar hebben we heel wat in voorraad!

Op zaterdag 1 september lanceert njam! het gloednieuwe programma 'Het Weekmenu' met maar liefst 10 njam!-chefs die elke aflevering mealpreppen en snelle, overheerlijke weekmenu's klaarmaken. Zo kan je tijdens een drukke (wer)kweek toch een evenwichtige en lekkere maaltijd op tafel toveren voor het hele gezin! Roger van Damme laat ons vanaf zaterdag 9 september opnieuw proeven van de heerlijke Thaise keuken. Ontdek zijn exclusieve reisverslag en proef mee van de prachtige smaken, geuren en kleuren van ... 'Culinair Thailand'.

Eind oktober zorgt Roger van Damme voor de zoete touch in zijn nieuwe dessertprogramma met bijzondere gasten : 'Roger van Damme - Goud'.

In november verwennen we de njam!-kijkers met hartverwarmende, eenvoudige en smaakvolle gerechten in de 'Comfort Food'-keuken van Jeroen De Pauw! In december staat njam! volledig in het teken van de heerlijke feesten en dan serveren Roger van Damme, Dominique Persoone én Peppe Giacomazza de lekkerste feestgerechten in 'De Chalet'! Het belooft dus weer een overheerlijk najaar te worden op de lekkerste zender van Vlaanderen!

Proef de goesting elke dag met meer dan 4.000 culinaire én dagdagelijkse recepten op www.njam.tv!

Njam! inspireert je ook elke week gratis met 5 makkelijke en snelle recepten om lekker te koken met onze Weekmenu-mailing! Ontdek hier het weekmenu van njam!

Njam

Weekmenu

Contact

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in uw ervaring van ons evenement. Wij horen graag uw opmerkingen, reacties of ideeën. Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar uw reactie.

ORGANISATIE

Golazo sports
Schoebroekstraat 8
3583 Paal-Beringen
België
Golazo