Nieuws

Sweeck: 'Dit doet enorm veel deugd'

06.02.2016

Laurens Sweeck won in Sint-Niklaas (bpost bank trofee) zijn eerste klassementscross bij de profs. En daar was de renner van ERA-Murprotec erg blij mee. "Dit doet enorm veel deugd", klonk het na afloop.

Lees meer

Van Aert: 'Heb trui laten zien'

06.02.2016

Wout van Aert (2e) en Sven Nys (3e) moesten in de Waaslandcross (bpost bank trofee) hun meerdere erkennen in Laurens Sweeck. "Ik wou vandaag vooral mijn trui laten zien en dat is gelukt", aldus Van Aert.

Lees meer

Sweeck houdt Van Aert en Nys af

06.02.2016

Laurens Sweeck heeft in Sint-Niklaas de Waaslandcross gewonnen. Hij won solo voor Wout Van Aert en Sven Nys.

Lees meer

Wereldkampioene De Jong demonstreert in Waaslandcross

06.02.2016

Bij de dames in de Waaslandcross (bpost bank trofee) stond er geen maat op wereldkampioene Thalita De Jong. De Nederlandse won voor Nikki Harris en Sanne Cant, die ook de eindzege op zak steekt.

Lees meer

Soete juicht bij beloften, Hermans eindwinnaar

06.02.2016

Daan Soete heeft de Waaslandcross (bpost bank trofee) voor beloften gewonnen. De renner van Telenet-Fidea reed solo naar de zege voor Berne Vankeirsbilck en Nicolas Cleppe. Quinten Hermans, ploegmaat van Soete en Cleppe, is eindwinnaar.

Lees meer

Wereldkampioen Dekker imponeert in Sint-Niklaas

06.02.2016

De juniorenwedstrijd in Sint-Niklaas (bpost bank trofee) werd een prooi voor Jens Dekker. De Nederlandse wereldkampioen reed van start tot finish aan de leiding en haalde het voor Florian Vermeersch en Reno Bauters.

Lees meer

Nederlander Artz beste nieuweling in Sint-Niklaas

06.02.2016

Bart Artz heeft de Waaslandcross (bpost bank trofee) voor nieuwelingen gewonnen. De Nederlander haalde het in een sprint met twee van Vince Van den Eynde, die zich verzekerde van eindwinst in de bpost bank trofee.

Lees meer

Van den Driessche voorlopig geschorst

05.02.2016

De UCI heeft vrijdagnamiddag beslist om veldrijdster Femke Van den Driessche voorlopig te schorsen. De Belgische belofte mag komend weekend dus niet starten in de veldritten van Sint-Niklaas (bpost bank trofee) en Hoogstraten (Hansgrohe Superprestige).

Lees meer

Hoe geraak ik op de Waaslandcross?

05.02.2016

Het Provinciaal Domein De Ster is gelegen langsheen de gewestbaan Antwerpen-Gent (N70) en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle hoeken van het Vlaamse land.

Lees meer

Van Aert: 'Eindwinst glans geven in regenboogtrui'

04.02.2016

Zaterdag staat met de Waaslandcross in Sint-Niklaas het sluitstuk van de bpost bank trofee op het programma. Alle ogen zullen ongetwijfeld gericht zijn op wereldkampioen Wout van Aert, die al zeker is van de eindzege. "Maar ik wil die eindwinst graag extra glans geven."

Lees meer

Verken de Waaslandcross met een drievoudig wereldkampioen (VIDEO)

04.02.2016

Zaterdag staat er met de Waaslandcross de laatste manche van de bpost bank trofee op het programma. We stuurden Erwin - drievoudig wereldkampioen - Vervecken op pad met een camera.

Lees meer

Deelnemerslijst Waaslandcross nu online

03.02.2016

Naast de 4 wereldkampioenen zullen er nog tal van andere toppers aan de start staan!

Lees meer

Vier kersverse wereldkampioenen in Waaslandcross

02.02.2016

De Waaslandcross in Sint-Niklaas wordt een absolute hoogdag voor het internationale veldrijden. Met Wout van Aert, Thalita de Jong, Eli Iserbyt en Jens Dekker staan zaterdag niet minder dan vier regenboogtruien aan de start van de slotmanche van de bpost bank trofee.

Lees meer