Jeugdinitiatie

Sven Nys, Wout Van Aert en Tom Meeusen! Welke jonge veldritfan droomt er niet van om in hun voetsporen te treden? Dankzij de jeugdinitiatie van de Waaslandcross Sint-Niklaas op woensdag 3 februari worden hun dromen misschien werkelijkheid! Onder begeleiding van Rudy De Bie, Paul Herijgers, Roland Liboton, Erwin Vervecken en Kis Wouters mogen jonge fans proeven van het uitdagende parcours in Sint-Niklaas.

Ieder kind tussen 6 en 12 jaar oud, ook van buiten regio Sint-Niklaas, is welkom! We verwelkomen jullie graag op woensdag 3 februari. Afspraak om 13u00 aan de kleedkamers van Atletiekclub AC Waasland, ingang via de parking van het recreatiepark De Ster (Lange Rekstraat, 9100 Sint-Niklaas). Daar word je opgewacht door enkele enthousiaste medewerkers.

Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer heb je niet nodig! Heb je zin gekregen om mee te komen fietsen? Individueel online inschrijven kan tot en met zondag 24 januari. Vooraf inschrijven is verplicht!

Een weekje voor de jeugdinitiatie van de Waaslandcross Sint-Niklaas ontvangen alle ingeschreven deelnemers een bevestigingsmail met de nodige praktische info.

Veel crossgenot en tot woensdag 3 februari in Sint-Niklaas!

Inschrijvingen zijn afgesloten.

Facebook

bpost bank trofee