Nieuws

Van Aert: 'Buiten verwachting'

28.11.2020

Met het handje in de lucht kwam Van Aert in Kortrijk als derde over de streep. De Kempenaar mocht bij zijn seizoensdebuut terugblikken op een uitstekende prestatie. De drievoudige wereldkampioen maakte mee de wedstrijd hard en werd meteen beloond met een podiumplaats.

Lees meer

Iserbyt: 'Heb zege niet cadeau gekregen'

28.11.2020

Twee op twee voor Eli Iserbyt in de X²O Badkamers Trofee. De Europese kampioen was onder de indruk van de terugkerende Wout Van Aert, maar rekende in de slotfase met succes af met de Kempenaar. "Ik heb het niet cadeau gekregen", aldus Iserbyt.

Lees meer

Brand: 'In de sprint was ik in het voordeel'

28.11.2020

Lucinda Brand boekte in Kortrijk haar vierde overwinning van het seizoen. De Nederlandse was nochtans slecht gestart, maar maakte het finaal in de sprint toch nog af. "Ik ben toch heel diep moeten gaan.

Lees meer

Iserbyt triomfeert in Kortrijk, van Aert debuteert met derde plaats

28.11.2020

Michael Vanthourenhout leek lange tijd op weg naar de zege in de CAPS Urban Cross Kortrijk, maar na een lekke band nam zijn ploegmaat Eli Iserbyt het over. De Europese kampioen boekte zijn tweede opeenvolgende zege in de X²O Badkamers Trofee. Wout van Aert legde in zijn eerste veldrit van het seizoen beslag op de derde plaats.

Lees meer

Brand opnieuw de beste in CAPS Urban Cross Kortrijk

28.11.2020

Na een indrukwekkende sprint op de Groeningebrug heeft Lucinda Brand voor het tweede jaar op rij de CAPS Urban Cross Kortrijk gewonnen. De Nederlandse neemt na deze tweede manche van de X²O Badkamers Trofee de leiding in de Soudal Ladies Trophy over van Annemarie Worst.

Lees meer

Wout van Aert: 'Het is niet realistisch om meteen top te zijn'

26.11.2020

Alle ogen in de wielerwereld zijn zaterdag op de CAPS Urban Cross in Kortrijk gericht. In de tweede manche van de X2O Badkamers Trofee doet Wout van Aert zijn intrede in het veld. "Het is niet realistisch om meteen top te zijn", blikt de drievoudige wereldkampioen vooruit.

Lees meer