Nieuws

Bart Wellens hoopt op nieuw 777-succes op Koppenberg

30.10.2019

Zoals Pauwels Sauzen-Bingoal momenteel door het mannenveldrijden raast, doen de 'Triple Seven Ladies' van Bart Wellens dat bij de vrouwen. Alle drie zijn ze er vrijdag ook bij op de Koppenberg voor de openingsmanche van de Sack Zelfbouw Ladies Trophy, de vrouwentak van de DVV Verzekeringen Trofee.

Lees meer

Toon Aerts: 'De Koppenbergcross is dé klassieker van het veld'

30.10.2019

Met de Koppenbergcross in Oudenaarde staat op vrijdag 1 november de eerste van 8 manches van de DVV Verzekeringen Trofee op het programma. Seizoensrevelatie Eli Iserbyt start als topfavoriet, maar Toon Aerts belooft er alles aan te doen om hem het vuur aan de schenen te leggen en voor het tweede jaar op rij met de gegeerde kasseitrofee aan de haal te gaan.

Lees meer

Dames juniores krijgen eigen klassement in DVV Verzekeringen Trofee

11.10.2019

Het veldrijden voor vrouwen zit in de lift en de DVV Verzekeringen Trofee draagt haar steentje daartoe bij. Dit seizoen zullen de dames juniores, de U19, vier crossen voor de DVV Verzekeringen Trofee rijden en strijden voor de eindzege in hun eigen junioreneindklassement.

Lees meer

Vrouwen verdienen evenveel prijzengeld als mannen in DVV Verzekeringen Trofee

09.10.2019

Vanaf dit seizoen zullen de vrouwen evenveel prijzengeld kunnen verdienen in de DVV Verzekeringen Trofee als hun mannelijke collega's. De DVV Verzekeringen Trofee komt daarmee tegemoet aan de wens van de UCI en gaat zelfs nog een stap verder...

Lees meer

DVV Verzekeringen Trofee voorgesteld: 'Misschien wel het mooiste klassement'

02.10.2019

Woensdagavond is in Antwerpen het nieuwe seizoen van de DVV Verzekeringen Trofee voorgesteld. De grootste nieuwigheid is de Toyo Tires Quick Start. Wereldkampioen Mathieu van der Poel verschijnt aan de start van alle manches.

Lees meer

Kanonstart wordt beloond in Toyo Tires Quick Start

02.10.2019

De DVV Verzekeringen Trofee staat erom bekend vernieuwend te zijn. Dit seizoen lanceren we de Toyo Tires Quick Start. De crossers die het snelst van start gaan, kunnen bonificatieseconden verdienen!

Lees meer