Nieuws

DVV Verzekeringen Trofee was opnieuw 'schot in de roos' (VIDEO)

24.02.2020

In feestzaal Den Eyck in Kasterlee kwamen maandagavond de renners bij elkaar voor het Slotgala van de DVV Verzekeringen Trofee. "Ook deze editie was weer een schot in de roos", blikte organisator Erwin Vervecken tevreden terug.

Lees meer

Dit zijn de eindlaureaten van de DVV Team Trofee en Toyo Tires Quick Start

10.02.2020

Mathieu Van der Poel verscheen zaterdag niet aan de start van de DVV Trofee in Lille, maar zijn team Alpecin-Fenix had wel reden tot vieren. De ploeg won namelijk de eindstand in de DVV Team Trofee. Eli Iserbyt, Ceylin Alvarado en Timo Kielich zijn dan weer de eindwinnaars van het Toyo Tires Quick Start-klassement.

Lees meer

Iserbyt wint DVV Trofee: 'Regelmaat mooier dan aantal zeges'

08.02.2020

Eli Iserbyt strandde in de Krawatencross pas op de elfde plaats. De renner van Pauwels Sauzen-Bingoal mocht als eindwinnaar van de DVV Verzekeringen Trofee wel mee op het podium. "Voor het seizoen had ik dit niet verwacht."

Lees meer

Alvarado: 'Regenboogtrui geeft zege iets extra'

08.02.2020

Ceylin del Carmen Alvarado won in Lille voor het eerst in haar regenboogtrui. De wereldkampioene haalde het net als in Dübendorf in een sprint van Annemarie Worst. "Na vorige week had ik er toch wat meer vertrouwen in."

Lees meer

Van Aert: 'Bevestiging dat ik het nog kan'

08.02.2020

Wout Van Aert mocht zaterdag in Lille voor het eerst sinds lang nog eens het zegegebaar maken. De drievoudige wereldkampioen reageerde achteraf emiotoneel.

Lees meer

Van Pau naar Lille: Wout van Aert geeft comeback glans met winst in thuiscross

08.02.2020

Wout van Aert heeft de kers op de taart van zijn comeback gezet met een overwinning in de DVV Verzekeringen Trofee in Lille. De thuisrijder reed halfweg koers weg en soleerde naar zijn eerste zege als veldrijder sinds zijn valpartij in het Franse Pau tijdens de Tour.

Lees meer

Alvarado zet kroon op het werk in Lille

08.02.2020

Wereldkampioene Ceylin del Carmen Alvarado heeft de Krawatencross in Lille gewonnen. In een sprint met twee haalde de Nederlandse het voor haar landgenote Annemarie Worst. Een andere Nederlandse, Shirin van Anrooij, werd derde. Alvarado steekt de eindzege in de Sack Zelbouw Ladies Trophy op zak.

Lees meer

Vandeputte wint slotmanche, Kielich eindwinnaar bij beloften

08.02.2020

Na een beklijvend duel met ploegmaat Antoine Benoist heeft Niels Vandeputte in Lille de Krawatencross voor beloften aan zijn palmares toegevoegd. De eindzege in de DVV Verzekeringen Trofee is voor Timo Kielich.

Lees meer

Thibau Nys triomfeert meteen in regenboogtrui

08.02.2020

Thibau Nys heeft zijn eerste wedstrijd als juniorenwereldkampioen winnend afgesloten. Na een spannende cross rekende hij in de Krawatencross in Lille in de slotronde af met ploegmaat Ward Huybs en Jetze Van Campenhout.

Lees meer

Aaron Dockx kent opnieuw geen genade met tegenstand

08.02.2020

Aaron Dockx zet zijn indrukwekkende zegereeks bij de nieuwelingen gewoon verder. De Belgische kampioen reed in de Krawatencross in Lille naar zijn 25ste overwinning van het seizoen. De zege bij de eerstejaars was voor Ferre Urkens.

Lees meer

Wat begon als een rustige jeugdinitiatie...

07.02.2020

'Hey mannen, ik ben aan het filmen voor de website', zei Erwin Vervecken toen hij in Lille tijdens de jeugdinitiatie van de Krawatencross rustig in het wiel van twee sportieve Kempense kinderen reed. En toen gebeurde iets wat de drievoudige wereldkampioen niet verwacht had...

Lees meer

Alvarado showt in Lille voor het eerst haar regenboogtrui

05.02.2020

De Krawatencross in Lille is zaterdag 8 februari de afsluiter van de DVV Verzekeringen Trofee. Voor Ceylin del Carmen Alvarado wordt het haar allereerste wedstrijd in haar regenboogtrui, de Nederlandse hoopt in Lille ook de eindzege in de Sack Zelfbouw Ladies Trophy op zak te steken. Naast Alvarado verschijnen er nog vier wereldkampioenen aan de start.

Lees meer

DVV Verzekeringen Trofee ook in 2020-2021 een erg gevarieerd criterium

03.02.2020

De DVV Verzekeringen Trofee voor het komende seizoen wordt meer dan ooit het klassement van enkele van de belangrijkste traditiecrossen en nieuwere, unieke evenementen. Het regelmatigheidscriterium opent meteen met 2 topklassiekers: de Koppenbergcross Oudenaarde en de Jaarmarktcross in Niel.

Lees meer