Nieuws

DVV Verzekeringen Trofee krijgt apart klassement voor dames junioren

24.02.2019

De DVV Verzekeringen Trofee krijgt er volgend seizoen een extra klassement bij. Naast de heren, dames en beloften zullen ook de dames junioren een eigen klassering krijgen. Helen Wyman zal dit project mee ondersteunen.

Lees meer

DVV Verzekeringen blijft ook volgend jaar title partner

24.02.2019

Heugelijk nieuws zondagavond op het Slotgala van de DVV Verzekeringen Trofee in Kasterlee. DVV Verzekeringen blijft ook in het seizoen 2019-2020 title partner van het regelmatigheidscriterium.

Lees meer

Terugblik op 'heel mooi seizoen' in DVV Verzekeringen Trofee

24.02.2019

In feestzaal Den Ecyk in Kasterlee kwamen zondagavond de renners bij elkaar voor het Slotgala van de DVV Verzekeringen Trofee. "Sportief kunnen we terugblikken op een heel mooi seizoen", aldus een tevreden organisator Erwin Vervecken.

Lees meer

Corendon-Circus eindwinnaar DVV-Team Trofee

14.02.2019

Corendon-Circus, de ploeg van Mathieu Vandepoel en Sanne Cant, heeft de DVV-Team Trofee gewonnen. Ook in de laatste manche van het jaar in Lille, won Corendon overtuigend.

Lees meer

Pidcock geniet van zege in regenboogtrui: 'Maar nu is het tijd om te gaan slapen'

09.02.2019

Tom Pidcock was dolgelukkig om in Lille zijn eerste wedstrijd in zijn regenboogtrui te kunnen winnen. "Dit was een van de weinige kansen om me in deze trui te tonen."

Lees meer

Van der Poel: 'Blij dat deze uitdaging gelukt is'

09.02.2019

Mathieu van der Poel kan na de slotmanche in de DVV Trofee weer wat extra prijzen in zijn trofeeënkast zetten. De wereldkampioen pakte de dag- en eindzege en won daarnaast ook nog het Toyo Tires Sprintklassement.

Lees meer

Van der Poel kraait victorie in Lille en pakt de eindzege

09.02.2019

Mathieu van der Poel heeft de Krawatencross in de DVV Verzekeringen Trofee gewonnen. De Nederlander haalde het zaterdagnamiddag voor Michael Vanthourenhout en Toon Aerts.

Lees meer

Cant geeft eindzege nog meer kleur met winst voor eigen volk

09.02.2019

Sanne Cant heeft voor de vijfde keer de Krawatencross op haar naam geschreven. De wereldkampioene rekende voor eigen volk af met Denise Betsema en Loes Sels. Cant pakt ook de eindzege in de Sack Zelfbouw Ladies Trophy.

Lees meer

Pidcock wint eerste keer in regenboogtrui, eindzege voor Derveaux

09.02.2019

Wereldkampioen Tom Pidcock heeft zijn eerste wedstrijd in zijn regenboogtrui met een overwinning afgesloten. De Brit rekende in de Krawatencross af met een sterke Niels Vandeputte. De eindzege in de DVV Verzekeringen Trofee gaat naar Niels Derveaux.

Lees meer

Nys trekt laken naar zich toe in Krawatencross

09.02.2019

Op het domein van de Lilse Bergen heeft Thibau Nys de slotmanche in de DVV Verzekeringen Trofee voor junioren op zijn naam geschreven. Na een spannende Krawatencross was hij net te sterk voor Witse Meeussen.

Lees meer

Pechvogel Merlier mikt op de top-5 in Lille

08.02.2019

Na het wereldkampioenschap in Bogense bevindt het veldritseizoen zich in de laatste rechte lijn. Zaterdag 9 februari staat in Lille de slotmanche van de DVV Verzekeringen Trofee op het programma. Tim Merlier wil de Krawatencross aangrijpen om een wisselvallig seizoen op een positieve manier af te sluiten.

Lees meer

Met Pidcock komt nog vierde wereldkampioen naar Krawatencross!

07.02.2019

Goed nieuws! De organisatie van de Krawatencross heeft de officiële bevestiging gekregen dat Thomas Pidcock, de kersverse wereldkampioen bij de beloften, ook aan de start verschijnt in Lille voor de laatste manche van de DVV Verzekeringen Trofee.

Lees meer

Drie wereldkampioenen aan de start in slotmanche DVV Verzekeringen Trofee

07.02.2019

Het veldritseizoen nadert zijn einde en ook de DVV Verzekeringen Trofee is zaterdag 9 februari al aan zijn slotmanche toe. In de Krawatencross in Lille staan er drie wereldkampioenen aan de start. Bij de beloften zal de strijd om de eindzege beslist worden met een secondespel.

Lees meer