Nieuws

Van Aert: 'Kon niet sneller rijden dan Mathieu'

23.01.2021

Wout van Aert kon zich na de Rectavit Flandriencross in Hamme wel neerleggen bij zijn tweede plaats. ?Ik ben tevreden, ik heb het maximale eruit gehaald?, klonk het bij de Belgische kampioen.

Lees meer

Van der Poel: 'Parcours lag er bizar glad bij'

23.01.2021

Vijf op een rij voor Mathieu van der Poel in de Rectvit Flandriencross, de negende overwinning van het seizoen voor de wereldkampioen. Toch was Van der Poel niet helemaal tevreden met zijn prestatie.

Lees meer

Alvarado: 'Die solo was niet de bedoeling'

23.01.2021

Ceylin del Carmen Alvarado heeft met een lange solo de Rectavit Flandriencross op haar naam geschreven. Het geeft de wereldkampioene extra vertrouwen met het oog op het WK in Oostende.

Lees meer

Van der Poel viert voor vijfde keer op rij in Rectavit Flandriencross

23.01.2021

De Rectavit Flandriencross is al jaar en dag de speeltuin van Mathieu van der Poel en dat was anno 2021 niet anders. De wereldkampioen heeft voor de vijfde keer op rij de veldrit van Hamme gewonnen. Wout van Aert eindigde op 7 seconden als tweede. Eli Iserbyt blijft leider in de X²O Badkamers Trofee.

Lees meer

Alvarado rijdt tegenstand op een hoopje in Rectavit Flandriencross

23.01.2021

Ceylin Alvarado was zaterdag een klasse apart in Hamme. De wereldkampioene ging er in de tweede ronde alleen vandoor en won de Rectavit Flandriencross met 19 seconden voorsprong op Denise Betsema. Lucinda Brand werd vierde en blijft na 6 manches op kop in de Soudal Ladies Trophy.

Lees meer

Betsema: 'Ik ga nog vol voor de eindzege'

20.01.2021

Zaterdag wordt Denise Betsema 28. De Nederlandse wil dat graag vieren met een zege in de Rectavit Flandriencross in Hamme. De leidersplaats van Lucinda Brand overnemen in de Soudal Ladies Trophy zou de kers op de taart zijn...

Lees meer

Iserbyt klaar voor Rectavit Flandriencross: 'Pijn in elleboog is weg'

20.01.2021

Klassementsleider Eli Iserbyt zakt zaterdag met vertrouwen af naar de Rectavit Flandriencross in Hamme, de zesde manche van de X²O Badkamers Trofee. Het euvel aan de elleboog is nog niet helemaal opgelost, maar de pijn is wel verdwenen. "Ik kan me terug voor honderd procent in de strijd gooien."

Lees meer

Alvarado: 'Met losse schoen durfde ik niet sprinten'

01.01.2021

Ceylin del Carmen Alvarado heeft in Baal afgerekend met Lucinda Brand. De wereldkampioene maakte met een versnelling in de slotronde het verschil. "Op mentaal vlak is dit een belangrijke zege."

Lees meer

Iserbyt verstevigt leiderspositie: 'Best mogelijke scenario'

01.01.2021

Eli Iserbyt viel in Baal naast het podium, maar deed wel een uitstekende zaak met het oog op het eindklassement van de X²O Badkamers Trofee. En dat ondanks een pijnlijke elleboog. "Het was alsof ze er elke keer met een speld in prikten."

Lees meer

Van Aert: 'Niet getraind in functie van deze wedstrijd'

01.01.2021

Wout van Aert zette in de slotfase van de GP Sven Nys Mathieu van der Poel nog onder druk, maar moest finaal tevreden zijn met een tweede plaats. "Het was niet fantastisch vandaag", was de analyse van de Kempenaar.

Lees meer

Van der Poel: 'Voelde me vandaag niet super'

01.01.2021

Voor de vierde keer op rij heeft Mahtieu van der Poel het nieuwe jaar ingezet met een overwinning in de GP Sven Nys. De wereldkampioen voelde zich op de Balenberg nochtans niet super.

Lees meer

Van der Poel viert voor vierde opeenvolgende keer in GP Sven Nys

01.01.2021

Op nieuwjaarsdag crossen in Baal is al jaar en dag een traditie en Mathieu van der Poel die zegeviert in de GP Sven Nys begint ook een traditie te worden. Voor het vierde jaar op rij was de wereldkampioen de beste in Baal, de vijfde manche van de X²O Badkamers Trofee.

Lees meer

Kwieke Alvarado zet 2021 met zege in Baal

01.01.2021

Een nieuw jaar begint traditioneel met een cross op de Balenberg. Anno 2021 ging de zege in de GP Sven Nys, net als in 2020, naar Ceylin Alvarado. De wereldkampioene rekende in de slotronde van de vijfde manche van de X²O Badkamers Trofee af met Lucinda Brand, die haar leidersplaats in de Soudal Ladies Trophy verstevigt.

Lees meer