Nieuws

Alles kan weer na Brussel in de DVV Trofee: drie klassementen liggen nog voor het grijpen

07.01.2019

Dat het nog razend spannend wordt in de Krawatencross in Lille staat nu al als een paal boven water. Zowel voor het algemene klassement als het klassement voor de tussensprints ligt er nog niets in een definitieve plooi. Ook in het teamklassement kan er nog heel wat gebeuren.

Lees meer

Aerts: 'Fier op mijn tweede plaats in DVV Trofee'

06.01.2019

Toon Aerts reed in Brussel al naar zijn twintigste podiumplaats van het seizoen. In de tussenstand van de DVV Trofee ziet hij Mathieu van der Poel wel meer afstand nemen.

Lees meer

Van der Poel: 'Mooie cross die kan uitgroeien tot een vaste waarde'

06.01.2019

Mathieu van der Poel boekte in de eerste editie van de Brussels Universities Cyclocross zijn 23e overwinning van het seizoen. De nieuwe wedstrijd in de DVV Trofee heeft de Europese kampioen aangenaam verrast.

Lees meer

Van der Poel wint en vergroot voorsprong in DVV Trofee

06.01.2019

Mathieu van der Poel heeft de voorlaatste manche van de DVV Verzekeringen Trofee gewonnen. Hij schreef de Brussels Universities Cyclocross met veel overmacht op zijn naam.

Lees meer

Alvarado domineert in Brussel van begin tot einde

06.01.2019

Ceylin del Carmen Alvarado heeft in tussen de aula?s van de VUB en de ULB de eerste editie van de Brussels Universities Cyclocross gewonnen. De jonge Nederlandse domineerde de wedstrijd van start tot finish.

Lees meer

Student Lander Loockx slaat dubbelslag in Universiteitscross

06.01.2019

Lander Loockx heeft in de Brussels Universities Cyclocross een dubbelslag gerealiseerd: dagwinst en de leidersplaats in de DVV Trofee. Toon Vandebosch en Maik van der Heijden mochten mee op het podium.

Lees meer

Brussel ziet Cortjens winnen na straffe inhaalrace

06.01.2019

Ryan Cortjens heeft de eerste editie van de Brussels Universities Cyclocross voor junioren gewonnen. De Limburger rekende na een lange inhaalrace in de slotronde genadeloos af met zijn grote concurrent Witse Meeussen.

Lees meer

Boom: 'Hopelijk word ik niet gedubbeld door Mathieu'

04.01.2019

De Brussels Universities Cyclocross heeft naast het verrassende en gevarieerde parcours nog een extra troef om naar uit te kijken. Voor het eerst in bijna twee jaar duikt Lars Boom zondag nog eens het veld in. "Hopelijk word ik niet gedubbeld door Mathieu", blikt de Nederlander met een knipoog vooruit.

Lees meer

Brussels Universities Cyclocross pakt uit met verrassend en gevarieerd parcours

03.01.2019

De DVV Verzekeringen Trofee is zondag 6 januari al aan haar zevende manche van het seizoen toe en pakt voor de allereerste cross in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest uit met een verrassend en uitdagend parcours. "Het wordt echt cross", voorspelt Rudy De Bie.

Lees meer

Aerts geeft niet op: 'Gelukkig blijft de schade beperkt'

01.01.2019

Toon Aerts is na zes manches in de DVV Trofee zijn leidersplaats kwijt. De renner uit Rijkevorsel telt na de GP Sven op nieuwjaarsdag acht seconden achterstand op Mathieu van der Poel.

Lees meer

2019: Van der Poel: 'Het wordt nog een felle strijd

01.01.2019

Mathieu van der Poel heeft in de GP Sven Nys een dubbelslag gerealiseerd. De Europese kampioen won zijn 21ste wedstrijd van het seizoen en neemt in de DVV Trofee de leiding over van Toon Aerts.

Lees meer

Van der Poel slaat dubbelslag in GP Sven Nys

01.01.2019

Mathieu van der Poel (Circus-Corendon) heeft voor de tweede keer de GP Sven Nys in Baal gewonnen. De Nederlander slaat daarmee een dubbelslag, want hij springt met zijn 21ste zege van het seizoen ook over tweede Toon Aerts in het algemeen klassement van de DVV Verzekeringen Trofee.

Lees meer

2019: Jolanda Neff verrast Cant en pakt eerste zege in het veld

01.01.2019

Jolanda Neff heeft op nieuwjaarsdag voor een stevige verrassing gezorgd. De Zwitserse mountainbikester rekende in een duel met Sanne Cant af met de wereldkampioen. Voor Neff is het haar allereerste overwinning in het veld.

Lees meer

2019: Ben Turner boekt in Baal derde triomf in DVV Verzekeringen Trofee

01.01.2019

Ben Turner verkeert in uitstekende vorm en dat heeft hij in de GP Sven Nys nog eens in de verf gezet. Na zijn sprintzege in Loenhout won de Brit in Baal ook de zesde manche van de DVV Verzekeringen Trofee bij de beloften.

Lees meer

Thibau Nys begint 2019 met zege voor eigen volk

01.01.2019

Thibau Nys is het nieuwe jaar gestart met een zege in de GP Sven Nys, de zesde manche in de DVV Verzekeringen Trofee. Voor eigen volk rekende hij af met de sterke Spanjaard Gonzalo Inguanzo Macho.

Lees meer