Nieuws

Vanthourenhout: 'Verschil gemaakt op het wasbord'

13.02.2022

Michael Vanthourenhout was op de Soudal Brussels Universities Cyclocross een maatje te sterk voor de concurrentie. Voor de pion van Pauwels Sauzen-Bingoal de derde overwinning van het seizoen.

Lees meer

Iserbyt: 'Michael was de sterkste'

13.02.2022

Eli Iserbyt reed in Brussel naar zijn 28e podiumplaats van het seizoen. Winnen, dat zat er voor de zegekoning van het seizoen nooit in.

Lees meer

Adams blij met eerste podium: 'Zo mag seizoen nog even duren'

13.02.2022

Hij heeft er lang op moeten wachten, maar Jens Adams veroverde in de Soudal Brussels Universities Cyclocross zijn eerste podiumplaats van het seizoen.

Lees meer

Betsema: 'Doet deugd om onklopbare Lucinda te kloppen'

13.02.2022

Voor het eerst sinds Zonhoven stond Denise Betsema zondag nog eens op het hoogste podiumplekje. Na de tegenslagen van de afgelopen weken deed het de Texelse duidelijk heel veel deugd.

Lees meer

Vanthourenhout duidelijk de sterkste in Brussel

13.02.2022

De slotmanche van de X²O Badkamers Trofee komt op naam van Michael Vanthourenhout. De man van Pauwels Sauzen - Bingoal was in Brussel duidelijk te sterk voor de concurrentie. Eli Iserbyt finishte als tweede, Jens Adams strandde op de derde plek.

Lees meer

Betsema wint in Brussel, Brand pakt eindwinst

13.02.2022

Denise Betsema heeft de slotmanche van de X²O Badkamers Trofee gewonnen. In Brussel was zij sneller dan Lucinda Brand en Manon Bakker. De eindwinst in het algemeen klassement gaat wel naar Brand.

Lees meer

Ronhaar geeft eindzege in Trimetal Rookie Trophy nog meer kleur

13.02.2022

Pim Ronhaar heet op de universiteitsterreinen van de VUB/ULB de puntjes op de i gezet. De Nederlander klopte in de slotmanche van de Trimetal Rookie Trophy wereldkampioen Joran Wyseure en gaf zo zijn eindzege nog wat meer glans.

Lees meer

Haverdings pakt nummer 19 ondanks verkeerde bandenkeuze

13.02.2022

David Haverdings heeft de eerste zege in de Brussels Universities Cyclocross, de slotmanche van de X²O Badkamers Trofee, binnengehaald. De Nederlander was bij de junioren opnieuw heer een meester en zet zijn zegeteller zo op 19 stuks.

Lees meer

Golazo en X²O Badkamers blikken tevreden terug: 'Hebben ons opnieuw kunnen onderscheiden'

11.02.2022

De Soudal Brussels Universities Cyclocross is op zondag 13 februari de slotmanche van de X²O Badkamers Trofee. Ondanks de invloed van corona blikken organisator Golazo en title partner X²O Badkamers met veel voldoening terug op de voorbije crosswinter. De eendjes blijven ook volgend seizoen in het veld.

Lees meer

Lars van der Haar (3de): 'Ik had last van het parcours'

06.02.2022

Lars van der Haar sprintte zich naar de derde plaats in Lille. De Nederlander klopte de snelle Tom Meeusen voor die podiumplaats.

Lees meer

Laatstejaarsbelofte Niels Vandeputte wordt tweede: 'Hiermee verras ik ook mezelf'

06.02.2022

Niels Vandeputte snelde in Lille naar een verrassende tweede plaats in de zevende manche van de X²O Badkamers Trofee. De belofte gaat volgend jaar over naar de profs. "Ik heb bewezen dat ik daar mijn plaatsje heb."

Lees meer

Toon Aerts is eindwinnaar X²O Badkamers Trofee: 'Ik had van dit klassement een doel gemaakt'

06.02.2022

Toon Aerts domineerde de Krawatencross in Lille en pakte zo in twee slagen ook de eindwinst van de X²O Badkamers Trofee binnen. "Deze eindwinst stond op mijn bucketlist."

Lees meer

Aerts slaat dubbelslag in Lille: winst én eindzege in X²O Badkamers Trofee

06.02.2022

Toon Aerts heeft de Krawatencross op indrukwekkende wijze op zijn naam kunnen schrijven. Door zijn overwinning is hij ook meteen zeker van de eindzege in de X²O Badkamers Trofee. Niels Vandeputte eindigde in Lille op een knappe tweede plaats. De derde plaats was voor Lars van der Haar na een spannende sprint.

Lees meer

Brand demonstreert opnieuw in Krawatencross

06.02.2022

Er stond opnieuw geen maat op Lucinda Brand, ditmaal in de Krawatencross. De Nederlandse renster van Baloise Trek Lions won in Lille haar zesde van de zeven X²O Badkamers Trofee-manches. Bovendien deed ze ook een uitstekende zaak in het algemeen klassement. Na een zware cross eindigde Annemarie Worst tweede, Ceylin del Carmen Alvardo finishte als derde.

Lees meer

Pim Ronhaar diept voorsprong in Trimetal Rookie Trophy uit: 'Ideaal rondje voor mij'

06.02.2022

Pim Ronhaar heeft zondag in de Krawatencross in Lille zijn leiderspositie in de Trimetal Rookie Trophy verstevigd. De Nederlander soleerde in de gietende regen naar de zege.

Lees meer

Yordi Corsus topt kampioenenpodium in Krawatencross na straffe slotronde

06.02.2022

Belgisch kampioen Yordi Corsus heeft de Krawatencross in Lille gewonnen bij de heren junioren. Corsus pakte uit met een snelle slotronde, haalde Aaron Dockx nog bij en snelde naar de zege. David Haverdings werd derde.

Lees meer

Zoë Backstedt wint in Lille voor het eerst in haar regenboogtrui

06.02.2022

Zoë Backstedt heeft ook in Lille getoond dat ze de beste dames juniore is. De Britse wereldkampioene soleerde in de Krawatencross naar een nieuwe overwinning.

Lees meer

Betsema: 'Het wordt een thriller, hopelijk geen horrorscenario'

04.02.2022

Na het WK veldrijden in Fayetteville maken we ons op voor de eindsprint in de X²O Badkamers Trofee. Op zondag 6 februari is de Soudal Krawatencross in Lille het decor voor de 7e en voorlaatste manche. In de Soudal Ladies Trophy hoopt Denise Betsema haar WK-kater door te spoelen.

Lees meer