Aanstaande zaterdag 31 augustus wordt het einde van de zomervakantie gevierd tijdens The Color Run Brussels presented by Keytrade Bank. Op dit kleurrijke loopfestival draait het niet om de snelste tijd, maar om plezier hebben. Het nieuwe thema van dit jaar? Love Tour!

Duizenden deelnemers starten in een wit t-shirt en worden tijdens het parcours van vijf kilometer van kop tot teen gekleurd door wolken van kleurenpoeder. Dat is het unieke en succesvolle concept van The Color Run. Onderweg zijn er tal van animaties die de jogging een extra dimensie bezorgen. Wandelaar of olympisch atleet: het parcours van The Color Run is haalbaar voor iedereen!

Dansend gaan de deelnemers over de eindstreep! Na de aankomst zorgen bekende DJ's en nóg meer kleurenpoeder voor een unieke festivalsfeer tijdens het Color Festival. Wat dit Color Festival nu net zo speciaal maakt, is dat het publiek elke 20 minuten getrakteerd wordt op gigantische 'color blasts'. Alle deelnemers gooien dan tegelijkertijd éénzelfde kleur poeder in de lucht waarbij het feest pas écht losbarst!

Wie aanstaande zaterdag de wereld voor een stukje een healthy and happy place wil maken, kan zich nog steeds via de website inschrijven t.e.m. vrijdagavond of op de dag zelf ter plaatse. Elke deelnemer ontvangt bij de start een T-shirt, startnummer, hoofdband, en 2 tijdelijke tattoos. Aan de finish ligt nadien een zakje kleurenpoeder voor het festival én een Unicorn medaille klaar.