Eetcafé Velo

Eetcafé Velo

Eetcafé Velo is een gezellig fiets- & eetcafé, met een interieur dat perfect aansluit bij het design van het gebouw. Een plaats waar jong of oud, recreant of topsporter, fietser of wandelaar zich thuis voelt en graag vertoeft. Allen worden samengebracht door een gemeenschappelijke passie, en dankzij de prachtige locatie en uitzicht zal ook iedere natuurliefhebber zijn weg vinden naar de Balenberg.

Logo Velo De ideale tussenstop voor fietser en wandelaar om terug op krachten te komen, of na een bezoek aan het belevingsmuseum te genieten van een drankje en hapje. Maar ook zakenmensen kunnen hier terecht om in een aangenaam kader hun besprekingen te doen.

We werkten een gevarieerde brasseriekaart uit met de nodige aandacht voor een gezonde voeding, zodoende dat de verbruikte calorieën terug aangevuld kunnen worden. Er is een uitgebreid vegetarisch aanbod, vis-en vleesgerechten, verse pasta's, slaatjes, ovenverse broodjes, panini's, croque's, verse sapjes, smoothies, speciale theeën... en we hebben uiteraard ook enkele erkende Vlaams-Brabantse streekproducten op onze kaart staan!

Bij goed weer kan je genieten van het zonnetje op één van onze mooie terrassen, met prachtig zicht over gans het domein. Het eetcafé beschikt over een groot TV scherm om naar sportwedstrijden te kijken, een gratis Wifi-netwerk en een polyvalente ruimte die zich perfect leent voor bedrijfsseminaries, vergaderingen en workshops tot 60 personen. Mindervaliden en rolstoelgebruikers kunnen makkelijk terecht in het eetcafé of op één van onze terrassen door gebruik te maken van de lift.

Eetcafé Velo is een erkend fietscafé. Er is plaats voor zowat 80 mensen binnen en nog eens evenveel op de terrassen buiten.

Openingsuren Eetcafé: dagelijks van 10u tot 22u, maandag gesloten.

Reservaties en info

T: 0475 52 28 60
T: 016 90 66 99
W: eetcafe-velo.be

Café Velo 1
Café Velo 2
Café Velo 3