FAQ

Kan het betaalde inschrijvingsgeld terug betaald worden bij afwezigheid ?

Bij afwezigheid door ziekte kan een terugbetaling van het betaalde bedrag na ontvangst van een geldig medisch attest en na goedkeuring door de Sven Nys Academy. Terugbetaling kan gebeuren, maar dit gebeurt na afloop van alle kampen van het desbetreffende jaar.

Bij alle andere afwezigheden wordt er naar een andere oplossing gekeken vooraleer er een eventuele terugbetaling kan gebeuren rekening houdend met een administratieve kost van 50€. Terugbetaling gebeuren na afloop van alle kampen van het desbetreffende jaar.

Kan een inschrijving voor een kamp geannuleerd worden ?

Ja dit kan. Let wel een eventuele terugbetaling kan gebeuren rekening houdend met een administratieve kost van 50€. Terugbetaling gebeuren na afloop van alle kampen van het desbetreffende jaar.

Wat moet ik voorzien voor mijn kind ?

  • Fiets in goede staat
  • Extra tussendoortje om te eten
  • Eigen bidon of flesje water
  • Reserve binnenbandje voor je fiets
  • Handdoekje om te gebruiken na het handenwassen
  • Regenvestje

Wat voorziet de Academy voor je kind ?

  • ‘s Middags een lunch + drankje, voorzien door Eetcafe Vélo
  • Wielertruitje als aandenken (graag hebben we dat dit truitje tijdens het kamp gedragen wordt, maar dit is geen verplichting)

Hoe laat start het fietskamp en tot hoe laat ?

Vanaf 09u30 zijn de kinderen welkom ! De 1ste dag van het kamp kom je wat vroeger, vanaf 09u00, zodat we iedereen goed kunnen ontvangen en we ook de inschrijving vlotjes kunnen behandelen. Om 16u kunnen de kinderen terug opgepikt worden, er is na afloop van het kamp geen opvang voorzien (zolang de coronamaatregelen van toepassing zijn). Mogen we dan ook vriendelijk vragen om zeker ten laatste om 16u je kind(eren) af te halen aub ?

Wat is het adres van de Sven Nys Academy ?

Balenbergstraatje 11, 3128 Baal (Tremelo) - OPGELET : je gps gidst je mogelijk niet exact tot daar. Volg vanaf Baal de toeristische bruine wegwijzers 'Sven Nys Cycling Center'. Er zijn ook pijltjes in de omgeving van Baal met als opschrift 'Volg mij Sven Nys Academy'.

Wat doe ik als mijn kind ziek is ?

Als je kind omwille van ziekte niet kan deelnemen, gelieve ons dan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen via info@sncycling.be