Spreker

De vele ervaringen die Sven op deed tijdens zijn sportcarrière zijn de basis voor keynote speeches die Sven brengt voor bedrijven, seminaries of speciale gelegenheden.

In zijn presentatie geeft Sven een overzicht van zijn lange carrière, met aandacht voor die factoren die belangrijk en vooral motiverend geweest zijn voor de opbouw naar en de realisatie van steeds nieuwe uitdagingen. Belangrijke elementen als teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid komen aan bod in een verhaal dat rijkelijk geïllustreerd wordt met heel concrete voorbeelden.

Wil je Sven boeken voor een keynote speech?
Vul dan dit formulier in en u wordt gecontacteerd.

Ploegmanager

Sven is sinds 1 april 2016 teammanager bij Telenet Fidea Lions. Hij stuurt het sportieve beleid aan en brengt zijn eigen ervaringen over op de renners, maar praat evenzeer met huidige en potentiële sponsors en partners, bekijkt de structuur van het team en stippelt een lange termijnbeleid uit.

Ambassadeur Sven Nys
Cycling Center

Met het Sven Nys Cycling center op Balenberg gaat één van Svens jeugddromen in vervulling. In zijn eigen achtertuin, op een plek waar hij als kleine jongen kwam spelen, zorgde hij mee voor de bouw van een belevingscentrum voor offroad fietsen. Binnen in het center vinden liefhebbers alles terug. Buiten liggen vaste parcours voor cyclocross, mountainbike, trial en bmx.

Ambassadeur Trek

Sven is ambassadeur van fietsenconstructeur Trek en materiaalleverancier Bontrager

Tijdens de laatste seizoenen van zijn actieve sportcarrière reed Sven met Trek fietsen.
Toen al werd hij betrokken bij het optimaliseren van crossfietsen en uittesten van nieuwe technologieën. Intussen is hij ambassadeur voor Trek en Bontrager, wordt hij betrokken bij ontwikkelingen en innovaties en is uithangbord voor de merken.

Commentator en analist

Sven stelt zijn ervaring en deskunduige mening over wielrennen en veldrijden ten dienste van diverse media. Zo is hij o.m. vaste co-commentator en analist bij Sporza.

SN LogiesLogeer op een boogscheut van Balenberg en het Sven Nys Cycling Center, midden in het Hageland (Vlaams-Brabant).

SN Logies biedt je de keuze uit één van de 5 gloednieuwe kamers. Eén kamer heeft een eigen badkamer, de overige delen telkens één badkamer per twee kamers. Prima geschikt dus zowel voor koppels, families, bedrijven en teams en dat voor slechts 60 euro per kamer per nacht (of 40 euro voor een single kamer per nacht). We verhuren trouwens ook voor een wat langere periode.

De gemeenschappelijke keuken en woonkamer staan ter beschikking. Je kan helemaal je eigen ding doen of opteren voor een ontbijtmand die je ter plaatse kan bestellen. SN logies beschikt ook over een wasmachine, droogkast, wifi, een bergplaats voor fietsen en de mogelijkheid om te slapen op hoogte dankzij de higherhealth altitudetent.

Revor zorgt er voor dat onze gasten de perfecte nachtrust krijgen. En bij schoonheidsinstituut Zanty op de benedenverdieping kunnen de dames lichaamsverzorging krijgen in alle rust.

Een comfortabele meetingruimte (max. 8 pers.) voor workshops, brainstroms of vergaderingen kijkt uit op de leuke tuin met terras. Je kunt werk en sport hier perfect combineren!
Kamerreservatie

Een kamer reserveren kan uitsluitend na aanvraag via onderstaand formulier. Vul de diverse velden in aub. Wij nemen na ontvangst ervan dan zo snel mogelijk contact met u op. Opgelet: de kamerreservering is pas compleet na bevestiging van onze kant en na ontvangst van het voorschot.

FOTO'S

Goede doel

Sven Nys is ambassadeur van Stichting tegen Kanker en steunt daarmee volop de strijd tegen kanker.

Partners

Sven Nys

TEAM MANAGEMENT

GOLAZO SPORTS
Schoebroekstraat 8
3583 Paal-Beringen
+32 11 45 99 00

PERS

De communicatie rond Sven Nys verloopt
via Golazo media.