Proficiat, nu zondag sta jij aan de start van AA Drink Battle of Thor! Wij willen er samen met jou een fantastische dag van maken. Deze 12 ultieme tips brengen je alvast een stapje dichter bij de finish.

 1. COVID SAFE
  AA Drink Battle of Thor is een Covid Safe event. Om deel te nemen, moet je in het bezit zijn van:
  • een vaccinatiecertificaat (volledig gevaccineerd + 14 dagen)
   of
  • een negatieve PCR-test (ten vroegste afgenomen op vrijdag 10 september),
   of
  • een negatieve antigeentest (afgenomen door medisch geschoold personeel (geen zelftest!) en ten vroegste op zaterdag 11 september
   of
  • een herstelcertificaat (max. 6 maanden oud) dat aantoont dat je hersteld bent van Covid-19.
  Kinderen onder twaalf jaar kunnen mits een geldig e-ticket aan het evenement deelnemen zonder bijkomende testing of Covid Safe Ticket.
  Vergeet ook zeker niet je identiteitsbewijs mee te nemen!
  Ben je "Covid Safe"? Dan krijg je een Covid Safe polsbandje. Hiermee krijg je samen met je startnummer toegang tot de startbox. Supporters hoeven geen Covid Safe-check te ondergaan. Voor hen geldt op de eventsite een mondmaskerplicht.
  Alle info over het Covid Safe ticket, vind je HIER .
 2. RESPECTEER DE NATUUR!
  AA Drink Battle of Thor vindt plaats in een natuurgebied. We vragen iedereen (deelnemers én toeschouwers) rekening te houden met het volgende:
  • Blijf op de aangeduide paden.
  • Deponeer je afval in de vuilnisbakken. Na elke bevoorrading is er telkens een "recyclezone" voorzien. Te ver voorbij de recyclezone? Hou je bekertje bij tot aan de finish en draag zo bij tot een afvalvrij parcours!
  • Gebruik GEEN ZEEPPRODUCTEN in de men/womenwash!
  • Laat je fiets achter aan de ingang van de eventsite. Het is immers ten strengste VERBODEN om o.a. de mijnterril op te fietsen.
 3. Kom op tijd en bekijk zeker de bereikbaarheidsinfo!
  Vermijd wachtrijen en kom op tijd naar Genk! Om extra verkeershinder te vermijden dringen we er op aan om rekening te houden met onze bereikbaarheidsinfo, die je HIER vindt.
 4. Spartacus Series Merchandising
  Zet je deelname aan AA Drink Battle of Thor extra in de verf en koop zondag jouw Spartacus Series accessoire aan de merchandisingstand, deze is open van 9u tot 17u. Had jij gekozen voor de Spartacus COMBI? Dan kan je je Spartacus Bag (t.w.v. ?30) ook aan deze stand ophalen op basis van je naam. Je kan ze ook ophalen tijdens Spartacus Run in Boom.
 5. Haal je startnummer af op basis van je bevestigingsmail en/of je identiteitskaart.
  Breng je persoonlijke bevestigingsmail mee om je startnummer af te halen. Printen is niet nodig, toon de e-mail op je smartphone. Mail vergeten of niet ontvangen? Dan vragen we je om je identiteitskaart voor te leggen. Ingeschreven via een groep? Wend je dan tot jouw groepsverantwoordelijke.
 6. Wil je het startnummer van iemand anders overnemen of van afstand wisselen?
  Dat kan! Kom even langs de helpdesk ter plaatse en we helpen je graag verder.
 7. Doe je polsbandje aan en ga in de juiste startbox staan.
  Enkel met het polsbandje met je startnummer én je Covid Safe polsbandje (≥ 12 jaar) word je toegelaten in jouw startbox.
 8. Ongeval of blessure onderweg?
  Aan elke hindernis staan medewerkers van de organisatie. Ze zijn te herkennen aan hun blauw CREW-T-shirt. Heb je je onderweg geblesseerd of heb je een ongeval zien gebeuren, waarschuw dan één van onze medewerkers, zodat zij het nodige kunnen doen.
 9. Hoogtevrees? Gebruik de chicken lane!
  Bij een aantal hindernissen wordt er een alternatieve route voorzien zodat de deelnemers, die de hindernissen om één of andere reden niet kunnen afleggen, toch verder kunnen.
 10. Wat draagt een echte Spartacus?
  Dit is wat wij zouden dragen: een oude aansluitende loopbroek of -short, een loopshirt en stevige (oude) loop- of trailschoenen. Handschoenen zijn ter bescherming zeker geen overbodige luxe. Maar een opvallende ludieke outfit kan en mag natuurlijk ook altijd!
 11. Een echte Spartacus wast zich niet of toch?
  Na de aankomst, nat en vuil? Douches zijn er niet, maar je kan je (ZONDER ZEEP!) met koud water afspoelen aan de gemeenschappelijke "men/women-wash" aan de ingang van de eventsite. Of trek gewoon snel wat droge en warme kleren aan en kom nagenieten aan de finish met een hapje en een drankje.
 12. Inschrijven kan nog steeds!
  Vrienden, kennissen of familieleden die nog niet zijn ingeschreven, kunnen nog online inschrijven tot en met zaterdagavond 23u59. Ter plaatse inschrijven is NIET mogelijk.
Tot zondag!