FAQ

Klik op de titels hieronder voor meer info.

Je inschrijving blijft automatisch geldig voor deze nieuwe editie. Het enige dat je hiervoor moet doen, is een datum en tijdsslot bevestigen. Daarvoor kreeg je een mail.

Wat als ik er niet bij kan zijn?

Kan je niet aanwezig zijn op de nieuwe datum? Dan kun je je inschrijving doorgeven aan een vriend, collega, familielid. Zij moeten deze naamswissel ter plaatse aan de helpdesk doorgeven en een administratieve kost van € 5 betalen om in orde te zijn met de verzekering.

Je inschrijving annuleren?

Contacteer ons tot en met 4 oktober 2021 als je om beroeps-, medische of andere dwingende persoonlijke redenen belet bent op de nieuwe datum, en je ons om een terugbetaling van je inschrijvingsgeld wil verzoeken. Je vult in dat geval hier de aanvraag tot terugbetaling in en zorgt daarbij voor geldige ondersteunende documenten. Je dient namelijk aan te tonen waarom je er niet bij kan zijn. Een huwelijk, een geplande medische ingreep of een geplande vakantie zijn voorbeelden van redenen die geaccepteerd kunnen worden. Na 4 oktober 2021 kan er geen terugbetaling meer aangevraagd worden.

Je mag er met een gerust hart vanuit gaan dat we als organisator de veiligheid en het comfort van onze deelnemers, supporters, vrijwilliger en medewerkers steeds als absolute prioriteit beschouwen.
We zullen de veiligheidsmaatregelen op 16 oktober 2021 steeds aligneren met de op dat moment geldende overheidsmaatregelen. Momenteel gaan we ervan uit dat we het event in oktober zullen kunnen organiseren zoals beschreven op deze website. Hou deze pagina en onze social mediakanalen steeds goed in de gaten voor eventuele wijzigingen i.f.v. de op het moment geldende overheidsmaatregelen.

<

Als het event niet kan plaatsvinden op de 16/10/2021 blijven de inschrijvingen automatisch geldig voor de editie 2022.