Nieuws

Van der Hoorn: 'Koersen is oorlog en chaos creëren'

16.10.2018

De Sluitingsprijs Putte-Kapellen is een koers die vaak op een massasprint eindigt, maar dat was deze keer buiten Taco Van der Hoorn gerekend. De 24-jarige Nederlander houdt van aanvallend koersen. "Oorlog en chaos creëren, dat is koers!"

Lees meer

Van der Hoorn wint Sluitingsprijs

16.10.2018

De Nederlander Taco Van der Hoorn heeft de Sluitingsprijs Putte-Kapellen op zijn naam geschreven. Hij haalde het voor zijn landgenoten Piotr Havik en Cees Bol. Ook Mathieu Van der Poel zat in de kopgroep van 8 die voor de zege streed in de laatste Belgische koers van het jaar.

Lees meer

Vanaf 11u45 ploegenpresentatie in Ertbrandstraat

15.10.2018

Dinsdag vindt de 85ste editie van de Sluitingsprijs Putte-Kapellen plaats. Vanaf 11u45 worden alle ploegen en renners voorgesteld op het podium in de Ertbrandstraat. Het startschot weerklinkt om 12u55.

Lees meer

Mathieu Van der Poel blikvanger in Sluitingsprijs Putte-Kapellen

12.10.2018

Met twee zeges op rij begon Mathieu Van der Poel afgelopen weekend opnieuw indrukwekkend aan het nieuwe veldritseizoen. Komende dinsdag zal het Nederlandse supertalent ook zijn kunnen op de weg nog eens tonen. Streekrenner Van der Poel wordt de absolute blikvanger van de 85ste editie van de Sluitingsprijs Putte-Kapellen, die één WorldTour-team en vier ProContinentale ploegen mag verwelkomen.

Lees meer

Archief