Nieuws

Van Aert: 'Nog paar weken nodig'

15.12.2018

Ruim een minuut na winnaar Mathieu Van der Poel sprintte Wout Van Aert naar de tweede plaats. Een resultaat waar de wereldkampioen wel mee kon leven. "Ik heb nog een paar weken nodig", gaf Van Aert toe.

Lees meer

Van der Poel: 'Scheldecross is nog mooier en lastiger geworden'

15.12.2018

Mathieu van der Poel heeft genoten van zijn overwinning in de Soudal Scheldecross. "Ze hebben het parcours nog mooier en nog lastiger gemaakt", sprak de Europese kampioen.

Lees meer

Betsema: 'Heel intensieve wedstrijd'

15.12.2018

Denise Betsema blijft maar winnen. In Antwerpen boekte ze al haar negende overwinning in zestien wedstrijden. De Nederlandse blijft echter nuchter. "Het WK? Een grote droom, maar een moeilijke opgave."

Lees meer

Van der Poel voor het derde jaar op rij primus in Antwerpen

15.12.2018

Mathieu van der Poel (Corendon-Circus) heeft zaterdag in Antwerpen voor het derde jaar op rij de Soudal Scheldecross gewonnen, dat is de vierde manche van het seizoen in de DVV Verzekeringen Trofee veldrijden.

Lees meer

Imponerende Betsema snelt naar negende seizoenszege

15.12.2018

Denise Betsema heeft in Antwerpen een negende seizoenszege aan haar erelijst toegeoegd. De Nederlandse rondde een lange solo succesvol af. Sanne Cant viel net naast het podium, maar blijft leidster in de Sack Zelfbouw Ladies Trophy.

Lees meer

Niels Vandeputte verrast zichzelf met zege in Antwerpen

15.12.2018

De Soudal Scheldecross voor beloften is een prooi geworden voor Niels Vandeputte. Na een straffe comeback reed de renner van Corendon-Circus solo naar de zege. In het algemeen klassement neemt Niels Derveaux de leidersplaats over van Lander Loockx.

Lees meer

Lars Boven pakt in Soudal Scheldecross eerste zege

15.12.2018

Lars Boven heeft in Antwerpen de nul van het bord geveegd. De Nederlander pakte in de Soudal Scheldecross, de 4de manche van de DVV Verzekeringen Trofee, zijn eerste zege van het seizoen.

Lees meer

Vier regerende wereldkampioenen in Soudal Scheldecross

14.12.2018

Zaterdag staan er liefst vier regerende wereldkampioenen aan de start van de Soudal Scheldecross in Antwerpen!

Lees meer

Wereldkampioen Van Aert duikt in Soudal Scheldecross opnieuw het veld in

13.12.2018

De DVV Verzekeringen Trofee strijkt zaterdag 15 december in Antwerpen neer voor de Soudal Scheldecross. Wereldkampioen Wout Van Aert duikt na een deugddoende stage in het Spaanse Calpe op Linkeroever opnieuw het veld in. "Een cross zonder al te veel fantasietjes en nieuwigheden, daar hou ik wel van."

Lees meer

Houdt Brand Cant van vijf op een rij in Soudal Scheldecross?

13.12.2018

De Sack Zelfbouw Ladies Trophy zag dit jaar al drie verschillende dames winnen. Krijgen we in de Soudal Scheldecross opnieuw een nieuw gezicht? Met Nederlands kampioene Lucinda Brand dient er zich alvast een extra kandidate aan.

Lees meer

Scheldecross: 'jonge' cross met uitstraling van een klassieker

03.12.2018

De Soudal Scheldecross in Antwerpen heeft nog niet de jarenlange traditie van bepaalde crossen die ontstaan zijn in de jaren 60 of 70, maar kan ondanks haar jeugdige leeftijd al terugkijken op een mooi palmares en spannende wedstrijden.

Lees meer

Archief