Alpro toont al bijna 40 jaar lang de weg vooruit naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Kiezen voor plantaardig is voor ons gewoon een kwestie van gezond verstand, een slimme keuze voor jou en voor de planeet.

Evenwichtig eten, dankzij de plantaardige producten van Alpro, is alvast een stap in de goede richting. Maar naast goed eten vormt voldoende beweging ook de basis van een gezonde routine. Daarom daagt Alpro alle Belgen, groot en klein, uit om meer te bewegen onder het motto: "Make the move to a healthy you!".

Wij staan alvast te trappelen om alle deelnemers te verwelkomen tijdens de Stadsloop De Gentenaar! Een week voor datum maken we onze opwachting in de binnenstad en voorzien we de perfecte voorbereiding met zeven kleine inspanningen langs het Alpro Fit-Trail parcours. De zeven locaties ontdek je eenvoudigweg door het handige kaartje te downloaden op alpro.com.

Zijn jouw oogappels nog niet helemaal klaar om met mama en papa mee te lopen, maar zitten ook zij niet stil? Dan is de Alpro Kids Run helemaal iets voor jouw kinderen! Bovendien wordt elke moedige deelnemer beloond met heel wat leuks aan de finishlijn!