Vorige edities

 • 2019

  Bewolkte maar geslaagde editie van Fintro ENGIE Stadsloop De Gentenaar

  De Fintro ENGIE Stadsloop De Gentenaar stond mee in het teken van de huldiging van Bashir Abdi. Er was slecht weer voorspeld, maar uiteindelijk bleek het wel mooi loopweer in Gent. De lopers konden andermaal genieten van de vele mooie en historische gebouwen in de Arteveldestad.

 • 2017

  Zonnetje verwent duizenden deelnemers aan ENGIE Stadsloop De Gentenaar

  Onder prachtige weersomstandigheden heeft Alexander Diaz Rodriguez een drie op drie gescoord in de Running Tour by Generali. ENGIE Stadsloop De Gentenaar lokte in totaal ruim 4000 deelnemers.

 • 2016

  5000 deelnemers lopen vernieuwde ENGIE Stadsloop De Gentenaar

  Zondag stond in Gent de 36e editie van de ENGIE Stadsloop De Gentenaar op het programma. 5000 deelnemers daagden op om het aangepaste parcours te trotseren.

 • 2015

  Lenteweer lokt massa naar Gent

  Ideaal loopweer in Gent waar zo'n 6000 deelnemers afzakten naar de binnenstad voor de ENGIE Stadsloop De Gentenaar, een nieuwe afspraak in de Argenta Running Tour.

 • 2014

  Veel lopers kiezen voor ENGIE Stadsloop De Gentenaar

  Veel toeschouwers en dus ook veel sfeer tijdens de ENGIE Stadsloop De Gentenaar. Ook de deelnemers tekenden massaal present. In totaal waren ze met 6500, ruim 700 meer dan vorig jaar.

 • 2013

  Diaz Rodriguez en De Schryder sprinten naar zege in Gent

  De DVV Running Tour streek zondag neer in Gent. De zege in de ENGIE Stadsloop De Gentenaar over 10 km ging naar Alexander Diaz Rodriguez en Selien De Schryder.

 • 2012

  Diaz Rodriguez schrijft ENGIE Stadsloop De Gentenaar op zijn naam

  Alexander Diaz Rodriguez heeft de ENGIE Stadsloop De Gentenaar gewonnen, onderdeel van de DVV Runningtour. In totaal waren er 6700 sportievelingen op de afspraak.