Op pinkstermaandag is iedereen naar goede gewoonte welkom in Kortrijk voor 'ENGIE Kortrijk loopt voor Think Pink', dé sportieve afsluiter van de Sinksenfeesten op pinkstermaandag 1 juni! Inschrijven kan vanaf nu.

5 of 11 km?

Deelnemers hebben de keuze tussen een parcours van 5 km of 11 km. Het parcours van de 5 km zal een lichte wijziging ondergaan en krijgt met de Handboogstraat een nieuwe finishlocatie. Een pendeldienst brengt deelnemers nadien terug naar de startlocatie Sportcampus Lange Munte. 

Steun Think Pink

Ook dit jaar staat dit loopevenement in het teken van Think Pink. Deelnemers kunnen op 3 verschillende manieren borstkankerpatiënten steunen tijdens de moeilijkste strijd van hun leven:

1. Registreer je als deelnemer via www.think-pink.be en engageer je om minstens 100 euro in te zamelen. In ruil zorgt Think Pink voor jouw inschrijving en borstnummer, Run for Think Pink-loopshirt én een deugddoende kuitmassage na de wedstrijd.

2. Je ondersteunt de actie door bij jouw inschrijving 5 euro extra te betalen. Zo ontvang je na afloop van de wedstrijd een sporthanddoek (roze/grijs) aan de Think Pink-infostand op Kortrijk Loopt.

3. Je ondersteunt de actie door bij jouw inschrijving een T-shirt aan te kopen. Per verkocht T-shirt gaat er 10 euro integraal naar Think Pink!