Kortijk Loopt! Is DE loopervaring voor iedereen uit Kortrijk en omstreken! Op Pinkstermaandag 10 juni heb jij de kans om dwars door de Guldensporenstad te lopen.

Deelnemers hebben de keuze tussen een parcours van 5 km of 11 km. Net zoals de voorbije jaren zal de aankomst van de 5 km op de Grote Markt liggen. Een pendeldienst brengt alle deelnemers achteraf terug naar Sportcampus Lange Munte. Start en aankomst van de 11 km liggen op de Lange Munte.

Nog niet overtuigd? Weet dan dat deze loopgelegenheid volledig in het teken staat van Think Pink! Je kan op 3 verschillende manieren borstkankerpatiënten steunen tijdens de moeilijkste strijd van hun leven:

  • Je registreert je als deelnemer via think-pink.be en engageert je om minstens 100 euro in te zamelen. In ruil zorgt Think Pink voor jouw inschrijving en borstnummer, Run for Think Pink-loopshirt én een deugddoende kuitmassage na de wedstrijd.
  • Je ondersteunt de actie door bij jouw inschrijving 5 euro extra te betalen. Zo ontvang je na afloop van de wedstrijd een sporthanddoek (roze/grijs) aan de Think Pink-infostand op Kortrijk Loopt.