Kortrijk Loopt?!

Op Pinkstermaandag 1 juni trekken duizenden sportievelingen traditioneel de loopschoenen aan om tijdens Engie Kortrijk Loopt ten voordele van Think Pink dwars door de Guldensporenstad te trekken!

Deelnemers hebben de keuze tussen een parcours van 5 km of 11 km. Nieuw dit jaar zal de aankomst van de 5 km in de Handboogstraat liggen. Een pendeldienst brengt alle deelnemers achteraf terug naar Sportcampus Lange Munte. Start en aankomst van de 11 km liggen op de Lange Munte.

Nog niet overtuigd? Weet dan dat deze loopgelegenheid volledig in het teken staat van Think Pink! Je kan op 3 verschillende manieren borstkankerpatiënten steunen tijdens de moeilijkste strijd van hun leven. We zetten ze even op een rijtje:

  1. Ik registreer me als deelnemer via www.think-pink.be en engageer me om minstens € 100 in te zamelen. In ruil zorgt Think Pink voor jouw inschrijving en borstnummer, Run for Think Pink-loopshirt én een deugddoende kuitmassage na de wedstrijd.
  2. Je ondersteunt de actie door bij jouw inschrijving € 5 extra te betalen. Zo ontvang je na afloop van de wedstrijd een sporthanddoek (roze/grijs) aan de Think Pink-infostand op Kortrijk Loopt.
  3. Je ondersteunt de actie door bij jouw inschrijving een T-shirt aan te kopen. Per verkocht T-shirt gaat er € 10 integraal naar Think Pink!