Vorige edities

 • 2019

  Regen houdt deelnemers niet tegen op ENGIE Kortrijk Loopt

  Een regenachtige editie van de ENGIE Kortrijk Loopt voor Think Pink heeft zo'n drieduizend lopers op de been gebracht. Het ecologisch aspect was belangrijk tijdens ENGIE Kortrijk Loopt. Onder meer de bevoorrading gebeurde met herbruikbare bekers en de tickets werden via de smartphone gecheckt.

 • 2018

  Na regen (en lopen voor Think-Pink) komt zonneschijn!

  Pinkstermaandag is traditioneel de dag van ENGIE Kortrijk Loopt en al even traditioneel loopt Kortrijk ten voordele van Think-Pink, de nationale borstkankercampagne. Ondanks de regen trokken duizenden sportievelingen de loopschoenen aan voor een mooie tocht door de Leiestad.

 • 2017

  Geweldige (Think)Pinkstermaandag in Kortrijk!

  Ruim 3100 lopers tekenden op Pinkstermaandag present op de twaalfde editie van Kortrijk Loopt. Net zoals de voorbije jaren stond ook deze editie helemaal in het teken van Think-Pink. Er werd meer dan 25.000 euro ingezameld voor de nationale borstkankercampagne!

 • 2016

  Ideaal loopweer voor Kortrijk Loopt

  Iets meer dan 3000 deelnemers verzamelden in Kortrijk voor de 11e editie van Kortrijk Loopt. De stadsloop in Kortrijk stond ook dit jaar helemaal in het teken van Think-Pink, de nationale borstkankercampagne.

 • 2015

  Kroon op het werk in Kortrijk Loopt

  Ruim 3000 lopers hebben op Pinkstermaandag deelgenomen aan de tiende editie van Kortrijk Loopt. De stadsloop in Kortrijk stond ook dit jaar in het teken van Think-Pink, de nationale borstkankercampagne.

 • 2014

  Kortrijk Loopt onder stralende zon!

  Meer dan 3000 enthousiastelingen hebben maandag de Kortrijkse straten gevuld tijdens de negende editie van Kortrijk Loopt. De stadsloop in Kortrijk stond dit jaar helemaal in het teken van Think-Pink, de nationale borstkankercampagne.

 • 2013

  Recordeditie ondanks regen

  Wisselvallig weer voor Kortrijk Loopt, maar dat weerhield er de deelnemers niet van om aan de start te verschijnen. Meer zelfs, 3100 lopers zorgden voor een recordopkomst.

 • 2012

  Francesca Vanthielen en co op de loop in Kortrijk

  De Knack Weekend Ladies Run op Kortrijk Loopt kreeg met Francesca Vanthielen en de andere BV-ambassadrices weer schoon volk over de vloer. Bijna 3.000 sportievelingen liepen mee door de Guldensporenstad.