Vorige edities

 • 2019

  Een genereuze nazomerzon zorgt voor succesvolle Jogging Ville de Namur!

  Het halfslachtige weer van deze week heeft het enthousiasme van de vele deelnemers van de Fintro Jogging Ville de Namur niet gedempt. Vandaag was het weer ons goedgezind en scheen de zon de hele voormiddag. De langste afstand, 10 km, was de meest populaire samen met de Alpro Kids Run die bijna 100 kinderen samenbracht.

 • 2017

  Enthousiaste deelnemers ontdekken Namen op loopschoenen

  Op zondag 10 september stond in het mooie Namen de Jogging Ville de Namur 2017 op het programma. 1500 deelnemers zakten af naar de hoofdstad van het Waalse Gewest om deel te nemen aan dit evenement van de Running Tour presented by Generali.

 • 2016

  Jogging Ville de Namur krijgt grote naam op erelijst

  Zondag vond in Namen de Jogging Ville de Namur, onderdeel van de Argenta Running Tour, plaats. De deelnemers konden kiezen tussen twee afstanden: 11km en 5,8km. Op de langste afstand trok marathonspecialist Abdelhadi El Hachimi aan het langste eind.

 • 2015

  Geslaagde en sfeervolle editie van Jogging Ville de Namur

  Zondag vond in Namen Jogging Ville de Namur plaats in het teken van de Running Tour. De deelnemers konden kiezen uit een parcours van 11,4 of 5,8 km.

 • 2014

  Speciale ervaring op Jogging Ville de Namur

  Enkele stevige regenbuien konden de pret niet drukken in Knokke tijdens de doortocht van de DVV Running Tour. Jong en oud zorgden ervoor dat het aantal deelnemers ruim over de 4000 ging.

 • 2013

  Geslaagde recordeditie voor Jogging Ville de Namur

  In tegenstelling tot de weersvoorspellingen hadden gemeld, is zondag Jogging Ville de Namur van de DVV Running Tour onder een zonnige en blauwe hemel gelopen.

 • 2012

  Stralende editie van Jogging Ville de Namur

  Zondag vond in Namen de Jogging Ville de Namur plaats onder een stralende zon. De lokale lopers toonden zich van hun sterkste kant.