Praktische info


Programma


Alpro Kids Run - 18u00


Fintro Dwars door Turnhout 4,8 km - 18u30


Fintro Dwars door Turnhout 10,9 km - 19u00


Deelnamepakket voor elke deelnemer


Afhalen borstnummer


Timing met chip


Adres


Bereikbaarheid en parking


Tempo-Team


Huur een tent in het gezellige running village als verzamelpunt voor je lopers, collega's en supporters! Deze plek is ideaal om in groep af te spreken en de ideale teambuilding voor jouw bedrijf!

Wens je graag met jouw bedrijf of vereniging aanwezig te zijn in het running village? Dat kan! Reserveer vandaag nog je standruimte!

Praktische informatie:

  • Inkleding standruimte: zaterdag 31 augustus vanaf 13u00
  • Afbraak: zaterdag 31 augustus vanaf 21u00
  • Enkel visibiliteit van het bedrijf of de vereniging is toegelaten. Mogen wij vragen de exacte naam of tekst vooraf aan ons door te geven.
  • In de tent kunt u gadgets, borstnummers,... verdelen. Commerciële activiteiten of sampling aan voorbijgangers zijn niet toegestaan.
  • Togen, frigo's, etc. zijn niet toegelaten. De cateringwagens bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van de bedrijvenstandruimte.

Reserveren kan via bijgevoegd formulier tot 19 augustus. Opgelet de beschikbare oppervlakte is beperkt.

Vul hier het bestelformulier in!

Bekijk HIER de afmetingen van het tentje van 5m X 5m

[an error occurred while processing this directive]

Veilig sporten

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je hier.

[an error occurred while processing this directive]