Groepen & bedrijven

BDO BEDRIJVENKLASSEMENT

Neem met je bedrijf deel aan Fintro Dwars door Mechelen en misschien worden jullie wel gekroond tot het snelste bedrijf van Mechelen!
Het BDO groepenklassement wordt opgemaakt aan de hand van de totaaltijd van de snelste 8 deelnemers op de 10 km afstand. Zowel mannen als vrouwen komen samen in aanmerking.

Lees hier het volledige reglement.

Ben je ingeschreven met je bedrijf? Maak je kenbaar! Stuur ons je bedrijfslogo (formaat: jpg - 100 X 66 pixels) en webadres en je krijgt een plaatsje op deze pagina.

Wenst u graag met uw bedrijf of vereniging aanwezig te zijn op Fintro Dwars door Mechelen? Dat kan! Reserveer tijdig uw standruimte vlakbij de aankomst. Deze ruimte kan u gebruiken om uw lopers en sympathisanten te ontmoeten.

Praktische informatie:

  • Tent(en), vloer, electriciteit, toiletunits, stoelen en tafels kunnen door ons worden voorzien.
  • De verdere inkleding (spandoeken, vlaggen,...) valt onder verantwoordelijkheid van het bedrijf of vereniging. Enkel visibiliteit van het bedrijf of vereniging is toegelaten.
    • Opbouw inkleding kan op zondag 29 september van 9u00 tot 12u00
    • Afbraak inkleding kan op zondag 29 september vanaf 17u00
  • In de tent is er ruimte om uw lopers te ontmoeten en/of gadgets uit te delen. Commerciële activiteiten & sampling aan voorbijgangers zijn niet toegestaan.
  • Togen, frigo's... zijn niet toegestaan. De cateringwagens bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van de bedrijvenruimte.

Reserveren kan via bijgevoegd formulier tot maandag 16 september. De beschikbare oppervlakte is beperkt.

Download hier het bestelformulier

BDO BUSINESS RUNS

Dwars door Mechelen maakt deel uit van de BDO Business Runs. Dit is een reeks van 8 corporate running events, verspreid over heel België met als doel zoveel mogelijk bedrijven en hun werknemers te motiveren om te sporten.

Duizenden getrainde en minder getrainde collega's zullen het beste van zichzelf geven. Iedereen is welkom, van stagiair tot CEO, van absolute beginneling tot geoefende loper. Werknemers doen samen aan sport en gaan de strijd aan met andere bedrijven.

Vooraf en na afloop van de wedstrijden kunnen collega's en mogelijke zakenpartners elkaar op een andere, meer informele, manier leren kennen in het gezellige BDO Bedrijvendorp.

Meer info over de BDO Business Runs vind je op: www.bdobusinessruns.com.

BDO Business Runs - For you, we run the extra mile!