Bedrijven

BDO BEDRIJVENKLASSEMENT

Neem met je bedrijf deel aan Fintro Dwars door Mechelen en misschien worden jullie wel gekroond tot het snelste bedrijf van Mechelen!
Het BDO groepenklassement wordt opgemaakt aan de hand van de totaaltijd van de snelste 8 deelnemers op de 10 km afstand. Zowel mannen als vrouwen komen samen in aanmerking.

Lees hier het volledige reglement.

Ben je ingeschreven met je bedrijf? Maak je kenbaar! Stuur ons je bedrijfslogo (formaat: jpg - 100 X 66 pixels) en webadres en je krijgt een plaatsje op deze pagina.

Huur een tent in de gezellige BDO Business zone als verzamelpunt voor al jouw lopers en sympathisanten en maak van de Fintro Dwars door Mechelen jouw teamevent!

Reserveren kan tot en met 17 september. De beschikbare oppervlakte is beperkt.

Praktische informatie:

Opbouw / inrichten van uw tent: zaterdag 29 september van 15.00 u. tot 18.00 u.
Afbouw: zondag 30 september vanaf 18.00 u.

<> Enkel visibiliteit van het bedrijf of de vereniging is toegelaten.
In de tent kunt u borstnummers, T-shirts,... verdelen. Commerciële activiteiten of sampling aan voorbijgangers zijn niet toegestaan.
Eigen catering en togen, frigo's etc. zijn niet toegelaten. U kunt drank- en foodbonnen vooraf bij ons aankopen aan gunstige tarieven. De cateringwagens bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van de bedrijven business zone.

Download hier het bestelformulier

BDO BUSINESS RUNS

Dwars door Mechelen maakt deel uit van de BDO Business Runs. Dit is een reeks van 8 corporate running events, verspreid over heel België met als doel zoveel mogelijk bedrijven en hun werknemers te motiveren om te sporten.

Duizenden getrainde en minder getrainde collega's zullen het beste van zichzelf geven. Iedereen is welkom, van stagiair tot CEO, van absolute beginneling tot geoefende loper. Werknemers doen samen aan sport en gaan de strijd aan met andere bedrijven.

Vooraf en na afloop van de wedstrijden kunnen collega's en mogelijke zakenpartners elkaar op een andere, meer informele, manier leren kennen in het gezellige BDO Bedrijvendorp.

Meer info over de BDO Business Runs vind je op: www.bdobusinessruns.com.

BDO Business Runs - For you, we run the extra mile!