Bedrijven & VIP

BEDRIJVENKLASSEMENT

Neem met je bedrijf deel aan HBVL Dwars door Hasselt en misschien worden jullie wel gekroond tot het snelste bedrijf van Limburg!
Het bedrijven- en groepenklassement wordt opgemaakt aan de hand van de totaaltijd van de snelste 8 deelnemers op de 15 km. Zowel mannen als vrouwen komen samen in aanmerking.

Lees hier het volledige reglement.

Extra voordelen voor deelnemende bedrijven:

  • Vermelding deelnemende bedrijven op de website (zie hieronder)
  • Uitslag Bedrijvenklassement vanaf maandag 14 oktober op de website
  • Alfabetische opname van de deelnemende bedrijven in de uitslagenbijlage van Het Belang van Limburg op maandag 14 oktober.

Bekijk het bedrijvenklassement van 2018

Ben je ingeschreven met je bedrijf? Maak je kenbaar! Stuur ons je bedrijfslogo (formaat: jpg - 100 X 66 pixels) en webadres en je krijgt een plaatsje op deze pagina.Wie HBVL Dwars door Hasselt op een echt exclusieve manier wil beleven kan een VIP Corner huren bij de finish. Je hebt er een prachtig zicht op de finish, inclusief hapjes, drankjes en een aparte kleedruimte.
Vanaf 50 personen kun je een eigen VIP Corner huren. Kleinere groepen kunnen voor hapjes en drankjes terecht in het gezellige HBVL Dwars door Hasselt Café.

Contacteer ons voor meer info.

Ook in 2019 zijn er verschillende mogelijkheden om HBVL Dwars door Hasselt op een bijzonder manier te beleven.
Als bedrijf of vereniging kan je een tent huren in het gezellige bedrijvendorp (ligging: Kolonel Dusartplein, achter de muur, vlakbij start en aankomst). Ideaal als verzamelpunt voor je lopers en supporters!

Download hier het info- en reservatieformulier.

Bestel vooraf de nodige cateringbonnen voor je groep.

1 cateringbon kost 1,25 euro incl. btw (ofwel 4 bonnen voor 5 euro). De tarieven zijn de gangbare festivaltarieven (vb. pils en soft: 2 bonnen, friet: 3 bonnen, hamburger of braadworst: 4 bonnen). Deze cateringbonnen zijn enkel geldig op 13 oktober 2019. Ze worden enkel per 4 aangeboden (dus telkens veelvouden van 5 euro)

Je krijgt een factuur en kan deze bonnen (na betaling) afhalen aan de desk "groepen" in Sporthal KA2 op 13 oktober, samen met je groepspakket.

Download hier het bestelformulier.

BDO BUSINESS RUNS

HBvL Dwars door Hasselt maakt deel uit van de BDO Business Runs. Dit is een reeks van 8 corporate running events, verspreid over heel België met als doel zoveel mogelijk bedrijven en hun werknemers te motiveren om te sporten.

Duizenden getrainde en minder getrainde collega's zullen het beste van zichzelf geven. Iedereen is welkom, van stagiair tot CEO, van absolute beginneling tot geoefende loper. Werknemers doen samen aan sport en gaan de strijd aan met andere bedrijven.

Vooraf en na afloop van de wedstrijden kunnen collega's en mogelijke zakenpartners elkaar op een andere, meer informele, manier leren kennen in het gezellige BDO Bedrijvendorp.

Meer info over de BDO Business Runs vind je op: www.bdobusinessruns.com.

BDO Business Runs - For you, we run the extra mile!