Vorige edities

 • 2019

  Weergoden zijn tinnen Dwars door Dendermonde gunstig gezind

  De tiende editie van de Dwars door Dendermonde werd gezegd met prachtig weer en de gekende ambiance voor de ruim 2600 inschrijvingen. De lopers konden naast het mooie weer ook genieten van een gratis optreden na de podiumceremonie van de coverband Please don't kill the Clown in de feestzaal van het Oscar Romerocollege. Die locatie zorgde met kinderanimatie voor een mooi familiegebeuren op de speelplaats.

 • 2018

  Eén van de koudste edities ooit van Dwars door Dendermonde

  Dwars door Dendermonde 2018 werd een editie voor koukleumen. Een grote hinder was dat niet, want toch daagden bijna 2.500 moedige deelnemers op voor de tweede manche van de Running Tour.

 • 2017

  Dwars door Dendermonde lokt 2700 deelnemers

  Zondags stond Dwars door Dendermonde, de eerste manche van de Running Tour op het programma. 2700 sportievelingen namen deel aan de 8ste editie van het evenement.

 • 2016

  Dwars door Dendermonde opent Running Tour

  Ondanks een fris windje was het prachtig weer voor de Go Sport Dwars door Dendermonde. 2400 deelnemers overspoelden de Ros Beiaardstad. Ook de vele toeschouwers genoten van de verschillende wedstrijden.

 • 2015

  Van der Kelen de snelste in Dendermonde

  Ward Van der Kelen heeft Dwars door Dendermonde gewonnen, de eerste massaloop van de Argenta Running Tour. Dendermonde mocht liefst 2700 deelnemers verwelkomen!

 • 2014

  Dwars door Dendermonde lokt 2.700 enthousiaste lopers

  Dwars door Dendermonde mag terugblikken op een meer dan geslaagde vijfde editie. Met 2.700 deelnemers werd de recordeditie van 2012 geëvenaard.

 • 2013

  Koude maar geslaagde editie van Dwars door Dendermonde

  De DVV Running Tour opende voor het vierde jaar op rij met HEMACO Dwars door Dendermonde. Ondanks de koude kan iedereen terugblikken op een geslaagde editie.

 • 2012

  2.700 lopers openen DVV Running Tour in Dendermonde

  De DVV Running Tour is op gang geschoten met HEMACO Dwars door Dendermonde. Een recordaantal van 2.700 lopers zakte af naar de Ros Beiaard-stad. Thomas De Bock won de hoofdwedstrijd over 10 km.