Vorige week, de week van Valentijn, trokken heel wat onder jullie de loopschoenen aan om deel te nemen aan onze #ValentijnRunning wedstrijd!

Op onze sociale mediakanalen kregen we veel leuke inzendingen van lopers die 14 kilometer hadden afgewerkt, alleen of romantisch met z'n tweetjes. Ondanks het gure stormweer! Graag bedanken we élke deelnemer, hopelijk vonden jullie het leuk om mee te doen!

Zoals beloofd krijgen 14 lopers van ons nog een prijs. Een onschuldige hand ter redactie selecteerde 14 willekeurige inzendingen en die hebben we in deze fotoreeks op een rijtje gezet. Staat jouw loopje ertussen? Lees hieronder dan zeker verder.

Wat win ik?
De winnaars van deze themaloop krijgen allemaal 2 paar coole en kwaliteitsvolle loopsokken van STANCE (korte en lange). Die vind je in de betere loopspeciaalzaak, waaronder Runners' Lab. Om voortaan nog meer uit je loopjes te halen! Je kan je prijs ook delen met je geliefde, dan kunnen jullie er samen mee op pad. Zo romantisch kan lopen zijn!

Hoe krijg ik mijn prijs?
De wedstrijd verliep via social media en dus hebben we jullie adressen niet. Stuur ons daarom een mailtje (redactie@running.be) met daarin je schoenmaat, naam en adres. Dan sturen wij je prijs zo snel mogelijk op. Let op: het model dat je krijgt is niet per sé zoals op de foto, het hangt af van je schoenmaat. Maar sowieso garanderen we je 2 paar topsokken!