Jaarlijks organiseren we bij Running.be enkele themalopen. Na het succes van vorig jaar keert onze Valentijnsloop "Loop met me mee in de week van 14/2" binnenkort terug!

Naast de Running.be 11 K (november) pakken we opnieuw uit met "Loop met me mee in de week van 14/2". Het concept is hetzelfde als vorig jaar: omdat Valentijnsdag geen officiële feestdag is, geven we jullie een hele week de tijd om 14 kilometer te lopen. Idealiter loop je die afstand met je geliefde, maar wij willen vooral zo veel mogelijk mensen aan het lopen krijgen en dus kan eigenlijk iedereen meedoen... Want uiteindelijk zien we elkaar allemaal graag hé!

Hoe doe je mee?
* Loop 14 km in je eentje of in groep.
* Is 14 km wat te veel? Splits de afstand op per groepslid en loop bijvoorbeeld 2 x 7 km.
* Zorg ervoor dat je teller aan het einde van de week op 14 km staat.

Post het bewijs!
Loop in de week van 14/2 (van 10 t.e.m. 16 februari) 14 kilometer op een plaats en tijdstip naar keuze. Post het bewijs (screenshot van je gegevens op Start 2 Run, Solar Flow, Garmin Connect, Strava, foto van je sporthorloge,...) op onze Facebookpagina, op Instagram of op Twitter. Vergeet ons dan natuurlijk niet te taggen (@running_be) en gebruik de hashtag #ValentijnRunning. We selecteren 14 (uiteraard!) winnaars en die krijgen een leuke loopgerelateerde prijs! Op maandag 17 februari maken we de winnaars bekend op onze website.

Volg ook zeker onze eventpagina op Facebook voor het laatste nieuws over deze actie. En vooral: veel loopplezier gewenst!