De Nederlandse topkok Ramon Beuk en huisarts Rutger Verhoeff hebben de handen in elkaar geslagen. Samen ontwikkelden ze tal van voedzame recepten die je perfect kan afstemmen op je dagelijkse activiteiten. Zo kan je verantwoord van lekker eten genieten. In hun boek 'Lekker beter' staan alle recepten gebundeld. Speciaal voor runningBE geven de auteurs je inspiratie mee voor je ontbijt, lunch en diner.

Hoe kom je van die dip na een maaltijd af? Wat kan je tijdens het studeren het best eten om je concentratie langer vast te houden? En waarom nemen sporters altijd pasta voor een wedstrijd? Echt lekker eten en toch goed presteren, zonder dat je hiervoor superfoods en supplementen moet nemen en zonder dat je een streng dieet hoeft te volgen. In 'Lekker beter' krijg je inzicht in hoe je dat doet. Elke prestatie vereist nu eenmaal een ander soort voeding.

Lees het volledige artikel

nu onmiddellijk digitaal op Blendle. Klik hier, meld je aan en lees! Of in het novembernummer, nu in de winkel!