Coverinterview Michèle Cuvelier

Vroege vogels zijn vertrouwd met het frisse stemgeluid van Michèle Cuvelier (28), radiopresentatrice van het ochtendblok bij Studio Brussel. Je kan haar ook kennen van haar opmerkelijke passage in 'De Slimste Mens ter Wereld' editie 2018, waar ze knap derde eindigde. Michèle combineert beauty met brains én sinds vorig jaar ook met een flinke dosis sportiviteit.

Lees meer

vooruitblik Nature Trail Series

Voor massa-evenementen is het nog te vroeg, maar op het startschot van de Nature Trail Series hoeven we gelukkig niet meer zo lang te wachten. Tijdens het Hemelvaartsweekend staat bij veel lopers traditiegetrouw de Abdijentocht in Averbode op het programma, terwijl de Keytrade Bank Crêtes de Spa een fantastische nieuwe datum kreeg in het eerste zomerweekend. runningBE blikt vooruit en geeft je trainingstips om volop te genieten van deze groene kleppers.

Lees meer

Oefeningen Strakker Lichaam

Jouw lange loopbroek heeft ondertussen plaatsgemaakt voor een korte short en je thermisch shirt werd ingeruild voor een lichtere top. In warmer weer tonen we allemaal wat meer huid en dat is voor velen een reden om die winterkilo?s nog snel kwijt te spelen. Tijd dus voor een plan van aanpak.

Lees meer

Middagloopje Nut & aanpak

Nu we met z'n allen steeds meer van thuis uit werken, zijn middagloopjes populairder dan ooit. Sinds de coronapandemie veranderde onze dag- en weekindeling sterk, wat uit ook een impact had op onze trainingsschema's. Maar dat hoeft niet per se iets negatiefs te zijn, want je niet op die typische ochtend- of avondloop vastpinnen, heeft zo zijn voordelen.

Lees meer

Langer & gezond leven voedingsprioriteiten

De voedingspiramide is al goed ingeburgerd bij het grote publiek, maar kende je de voedingstak al? Dit wetenschappelijk onderbouwde model biedt een eenvoudige houvast voor een evenwichtig voedingspatroon door te focussen op vijf voedingsprioriteiten waarmee je een maximaal aantal gezonde levensjaren kunt winnen. Prioriteit nummer 1: volkoren graanproducten, zeker voor sporters een onmisbare energiebron.

Lees meer

Wandelen De grote bewegingstrend

Learning to walk again ... Het ruige rocknummer van de Foo Fighters zou zomaar de soundtrack van 2020 kunnen zijn. We trokken massaal en meer dan ooit de wandelschoenen aan. En ook voor lopers is wandelen een interessante bewegingsvorm, maar hoe combineer je wandelen met je looptrainingen? En welke toekomstige wandelevents kunnen jou de nodige ontspanning of uitdaging brengen?

Lees meer

Abo-actie Gratis voor nieuwe abonnees

Als abonnee op running.be magazine geniet je om de twee maanden van een nieuwe dosis loopinspiratie, een gratis thuisbezorging en een voordeligere prijs dan in de winkel. Nieuwe abonnees krijgen er dit keer het technische runningBE loopshirt gratis bij.

Lees meer