Coverinterview Maarten Breckx

Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne, Wout van Aert en Mathieu van der Poel, Nafi Thiam en Koen Naert. Van het EK voetbal over de Tour tot de Olympische Spelen in Tokio. Ze hebben deze zomer allemaal geen geheimen voor VTM-sportanker Maarten Breckx. Tussendoor bindt de sportjournalist graag zelf de loopschoenen aan.

Lees meer

Training warm weer

De zomer brengt ongetwijfeld de nodige uitdagingen met zich mee voor je looptochtjes. Hoe kan je verantwoord trainen bij erg warm weer? Hoe zit het met eten en drinken? En welke andere sporten kan je doen als het écht te warm is om te lopen? Energy Lab-coach Thijs Dekiere geeft antwoord.

Lees meer

Oefeningen Fit de zomer door

Je kracht en corestability onderhoud je de komende zomermaanden efficiënt met de juiste spierversterkende oefeningen. Energy Lab-coach Ward Vande Capelle geeft zes oefeningen mee waarvoor je geen extra materiaal nodig hebt. Zo kan je de oefeningen perfect uitvoeren op het strand of aan het zwembad, met als beloning een frisse duik in het water!

Lees meer

Inspiratie Loopbestemmingen

Loopschoenen? Check! Trendy sportoutfit? Check! Coronapaspoort? Hopelijk ook een check! Onze reiskoffer staat klaar. Nu het rijk der vrijheid ons toelacht, durven we allemaal weer dromen van verre bestemmingen. Voor onze lezers is dat: reizen op loopschoenen. Wij selecteerden vijf bestemmingen op vijf verschillende continenten om op je bucketlist te zetten.

Lees meer

Zomer Seizoenstoppers

De zomer, dat vraagt om frisse gerechten, bij voorkeur te verorberen op een plekje in de zon. Als je seizoensgebonden ingrediënten gebruikt, geniet je van veel gezondheidsvoordelen. Bovendien zijn ze lekkerder, goedkoper én hebben ze een kleinere impact op het milieu. Wij zetten enkele zomertoppers op een rij en geven je zomerse kookinspiratie.

Lees meer

Fact Check Loopmythes

Lopen is een immens populaire en toegankelijke hobby, waarover helaas ook een aantal fabels de ronde doen. In de stroom van informatie die op je afkomt, is het vaak moeilijk om te weten wat je nu wel of niet mag geloven. Daarom hebben we zes hardnekkige loopmythes onder de loep genomen én de feiten voor jou op een rijtje gezet.

Lees meer

Abo-actie Gratis voor nieuwe abonnees

Als abonnee op running.be magazine geniet je om de twee maanden van een nieuwe dosis loopinspiratie, een gratis thuisbezorging en een voordeligere prijs dan in de winkel. Nieuwe abonnees krijgen er dit keer niet één, maar twee tubes van Flexpower gratis bij. Voor een actieve lichaamsverzorging!

Lees meer