Coverinterview Emma Bale

Run. Het is met zo'n 55 miljoen streams het meest beluisterde nummer van Emma Bale op Spotify. Dan moet je vroeg of laat weleens op de cover van een loopmagazine staan. Voor de 21-jarige zangeres gaan lopen en muziek hand in hand. "Soms ga ik gewoon lopen, omdat ik een nieuwe playlist heb samengesteld."

Lees meer

Start 2 Run Word een (betere) loper

Dankzij de Start 2 Run special schiet je in 2021 goed uit de startblokken en maak je van lopen dit jaar wél een gewoonte.

Lees meer

Vooruitblik Loopkalender 2021

2020 werd een loopjaar om snel te vergeten. COVID-19 strooide roet in het eten van bijna al onze favoriete loopevenementen. Tijd dus om onze blik op 2021 te richten en dan meer bepaald op het najaar, wanneer de grote wedstrijden opnieuw op de planning staan.

Lees meer

Alternatief trainen wintersporten

Met een alternatieve training gun je je lichaam een andere manier van belasting, krijg je nieuwe prikkels en leer je extra vaardigheden. Maar welke (winterse) sporten zijn het meest complementair met je looptraining?

Lees meer

keep on running Lopen op latere leeftijd

Lopen op latere leeftijd kan perfect en biedt zelfs tal van voordelen, al zijn er wel extra aandachtspunten waarmee je beter rekening houdt. Energy Lab-coach Paul Van Den Bosch zet de belangrijkste voordelen en aandachtspunten op een rijtje.

Lees meer

Fit in 2021 gewichtsverlies en spieropbouw

Wil je opnieuw of meer beginnen lopen om die feest-, corona- of andere overtollige kilo's te verliezen? Lopen is een uitstekende sport om je gewicht onder controle te krijgen én te houden, op voorwaarde dat je het juist aanpakt. Je moet ervoor zorgen dat je geen spieren verliest, wel vet. Maar hoe pak je dat aan?

Lees meer

Abo-actie Gratis voor nieuwe abonnees

Als abonnee op running.be magazine geniet je om de twee maanden van een nieuwe dosis loopinspiratie, een gratis thuisbezorging en een voordeligere prijs dan in de winkel. Nieuwe abonnees krijgen er dit keer het Dark Jacket 3.2 van Wowow gratis bij!

Lees meer