Interview Sandra Bekkari

Het is druk geweest voor Sandra Bekkari. Zo druk dat haar ochtendloopjes er vaak bij moesten inschieten. Niet alleen was er de verbouwing van een nieuw huis. Eind september ligt haar nieuw kookboek Fast Food 3 in de winkel, met opnieuw gezonde gerechten die in een handomdraai klaar zijn. Toch is lopen het eerste waarvan ze de draad weer wil oppikken, zodra er wat meer tijd in de agenda vrijkomt.

Lees meer

Oefeningen Verhoog je snelheid

Wil je binnenkort je persoonlijke record aanvallen? Dan is plyometrische training een must.

Lees meer

Tips & Tricks AG Antwerp 10 Miles

Op de tiende dag van de tiende maand vindt hét loopfeest van het jaar plaats: de AG Antwerp 10 Miles. Beginner of doorgewinterd loper, de 10 Miles staat werkelijk bij iedereen op de running bucketlist. Eventcoördinator Thomas Huyberechts deelt 10 niet te missen tips & tricks.

Lees meer

Fascia Goed herstellen

Fascia krijgt steeds meer aandacht van dokters, coaches en fysiotherapeuten. Niet vreemd, want dit bindweefsel is een belangrijk en allesomvattend systeem van ons lichaam: het verbindt alle systemen met elkaar.

Lees meer

Ren je zen Lopen als meditatie

Voor velen blijven relaxatiemethodes vaak nog een 'ver-van-mijn-bedshow'. Toch hoef je mediteren niet te associëren met niks doen. Mindfulness bijvoorbeeld betekent letterlijk 'bewust zijn'. Het is bewust bezig zijn met de activiteit die je nu doet, zonder je zorgen te maken over wat er nog op je to-dolijst staat. Wij vertellen je hoe je deze mindset via het lopen kan bereiken.

Lees meer

Recepten gezonde Fast Food

Met haar bestsellers 'Nooit meer diëten' en 'Fast Food' toont Sandra Bekkari Vlaanderen hoe gezond koken ook snel en lekker kan zijn. Voor de recepten uit de boekenreeks Fast Food heb je gemiddeld een halfuurtje nodig, zonder stress dus! De voedingsdeskundige deelt hier enkele van haar favoriete 'snelle' recepten.

Lees meer

Gratis Voor nieuwe abonnees

Als abonnee op runningBE magazine geniet je om de twee maanden van een nieuwe dosis loopinspiratie, een gratis thuisbezorging en een voordeligere prijs dan in de winkel. Nieuwe abonnees krijgen er dit keer de bestseller Fast Food 1 van Sandra Bekkari gratis bij!

Lees meer