U bezoekt momenteel editie 2008 van de website van de Ronde van BelgiŽ.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Parcours
Even het noorden kwijtÖ? Garmin helpt je op weg!
Dat de natuur steeds meer als verkwikkend en rustgevend wordt ervaren, bewijst het toenemende aantal mensen dat er alsmaar vaker opuit trekt. Hetzij te voet, hetzij per fiets, steeds verder, hoger en dieper op zoek naar verpozing, stilte of avontuur.

Of men nu door de bossen zwerft, de steilste bergtrails op fietst, urenlang die ene zalmrivier afwandelt of een ongerept stuk natuur verkent, dankzij het fenomeen GPS weet je voortdurend waar je je bevindt en hoe veilig terug thuis te geraken.

Vanuit zijn jarenlange ervaring als marktleider in het automotive GPS segment heeft Garmin voor al deze buitensporten een specifiek Outdoor-gamma ontwikkeld.

GPS VOOR SPORTGEBRUIK

EDGE 305 - EDGE 705

De Edge 305HR en Edge 305CAD zijn geÔntegreerde trainingssystemen, specifiek ontworpen voor de noden van recreatieve en gevorderde wielrenners.

De Edge is een compact, licht en waterdicht toestel met nauwkeurige registratie van trapcadans, hartslag, verticale profielen, stijg- en daalsnelheid, hoogte, snelheid, afstand en tijd. Omdat de Edge werkt op basis van GPS, kan deze informatie worden bekeken op een kaart met heuvels en bochten, zodat de wielrenner elk onderdeel van zijn training gemakkelijk kan analyseren.

Als fietser kan je je schermindeling persoonlijk bepalen, met weergave van max. acht verschillende datavelden, een hoogte- of een kaartweergave. De Edge is een flexibel toestel, voor korte of lange fietstochten. Hij kan maar liefst tot 13.000 trackpunten - met hoogte - opslaan per track, op elk punt van de trip.

Wielrenners die hun trainingintensiteit willen verhogen, kunnen kiezen tussen de Edge 305HR (met hartslagmonitor) of de Edge 305CAD (met sensoren voor snelheid/trapcadans).

De Edge 705 laat toe kaarten te lezen in alle lichtomstandigheden.

FORERUNNER 305

Deze krachtige trainingspartner, is geschikt voor de actieve mountainbiker of racefietser. De 305 wordt bovendien geleverd met een hartslagsensor die de vinger aan uw pols houdt. Via de bijgeleverde Garmin Training-Center-software krijgt u meteen bruikbare feedback op uw trainingssessie.

Gezien de ForeRunner gebruik maakt van GPS, kan deze informatie versmolten worden met het afgelegde parcours teneinde alle aspecten van de training goed te kunnen analyseren. Bovendien, zoals met elke andere GPS, kan de sportman navigatie begeleiding krijgen, indien hij dat wenst, terug naar zijn beginpunt of naar een vooraf ingegeven bestemming.

De stevige behuizing in de vorm van een uurwerk, omvat een scherm met achtergrondverlichting dat makkelijk uit te lezen is. Zo kan u continu op de hoogte blijven van uw hartfrequentie, snelheid, afgelegde afstand, tempo en calorieverbruik. www.garmin.be