Nieuws

Lampaert stormt naar winst in zinderende koers

21.10.2020

De AG Driedaagse Brugge-De Panne 2020 was een koers voor echte flandriens. In weer en wind rondde Yves Lampaert het overwicht van Deceuninck-Quick Step op meesterlijke wijze af.

Lees meer

Lampaert: 'Ik ga dit vieren met een groot pak frieten!'

21.10.2020

Yves Lampaert heeft het Vlaamse wielerseizoen afgesloten met een klinkende zege in de AG Driedaagse Brugge-De Panne. "Het was een plezier om zo te koersen vandaag. En nu ga ik vieren met een groot pak frieten!", lachte de winnaar.

Lees meer

D'Hoore eerst over de meet, maar Wiebes wint!

20.10.2020

Na haar tweede plaats van vorig jaar staat Lorena Wiebes dit jaar een trapje hoger op het podium van de AG Driedaagse Brugge-De Panne. De Nederlandse kwam nochtans opnieuw als tweede over de meet, maar de jury besliste Jolien D'Hoore te declasseren omdat ze in de sprint van haar lijn afweek.

Lees meer

D'Hoore: 'Het was niet mijn intentie om Lorena in de hekken te rijden'

20.10.2020

Jolien D'Hoore was uiteraard ontgoocheld dat de wedstrijdjury besliste haar te declasseren en Lorena Wiebes tot winnares uit te roepen, maar haar reactie na afloop was klasse.

Lees meer

Blijf thuis en volg de koers op tv!

19.10.2020

Met de AG Driedaagse Brugge-De Panne staat dinsdag (vrouwen) en woensdag (mannen) de laatste Vlaamse topkoers van het jaar op het programma. In deze coronatijden is koersen alleen maar een feest als iedereen zich strikt aan alle veiligheidsmaatregelen houdt. Daarom doen de organisatie en de burgemeesters nogmaals een warme oproep aan alle wielerfans: blijf thuis en volg de AG Driedaagse Brugge-De Panne live op tv!

Lees meer

Ronde-winnaars Blaak en van der Poel in AG Driedaagse Brugge-De Panne aan de slag

18.10.2020

Dinsdag en woensdag sluit de AG Driedaagse Brugge-De Panne het klassieke seizoen van de UCI WorldTour 2020 af. Mathieu van der Poel topt de deelnemerslijst bij de mannen op woensdag. Een dag eerder moeten de vrouwen al terug aan de slag, met Ronde-winnares Blaak en mogelijk een nieuw duel D'Hoore-Kopecky.

Lees meer

Tip voor de wielerliefhebbers: volg de wedstrijd live op tv

16.10.2020

Wil je tijdens de AG Driedaagse Brugge-De Panne supporteren voor Mathieu, Caleb, Jolien of Lotte?

Lees meer

Mathieu van der Poel voert indrukwekkende deelnemerslijst aan

14.10.2020

Op dinsdag 20 oktober (vrouwen) en woensdag 21 oktober (mannen) wordt met de AG Driedaagse Brugge-De Panne de laatste Vlaamse klassieker van de UCI WorldTour 2020 gereden. Mathieu van der Poel voert de indrukwekkende deelnemerslijst aan.

Lees meer

AG Driedaagse Brugge-De Panne pakt uit met topdeelnemersveld

12.10.2020

De snelste mannen en vrouwen van het peloton en enkele van de beste klassieke renners staan volgende week aan de start van de AG Driedaagse Brugge-De Panne, de laatste individuele UCI World Tour-koers van dit hertekende coronaseizoen.

Lees meer