Nieuws

Wild: 'Ik heb gespiekt bij Groenewegen'

28.03.2019

Kirsten Wild won met een fietslengte voorsprong de AG Driedaagse Brugge-De Panne. Haar ervaring op de baan hielp haar aan de overwinning. "En ik heb gespiekt bij Dylan Groenewegen", lachte de Nederlandse.

Lees meer

Wild wint massasprint, Kopecky mee op het podium

28.03.2019

Net als bij de mannen woensdag kende de AG Driedaagse Brugge-De Panne bij de vrouwen donderdag een schitterende apotheose. In een massasprint op de Zeelaan in De Panne haalde de Nederlandse Kirsten Wild het voor Lorena Wiebes en Lotte Kopecky.

Lees meer

Deelnemerslijst vrouwen

27.03.2019

Bekijk hier de deelnemerslijst van de AG Driedaagse Brugge-De Panne bij de vrouwen. Bij afwezigheid van de geblesseerde Jolien D'Hoore mag Amy Pieters rugnummer 1 opspelden. Er komen 118 rensters aan de start.

Lees meer

Groenewegen: 'Ik was gewoon de beste'

27.03.2019

Dylan Groenewegen heeft na zijn twee ritzeges in Parijs-Nice nu ook de AG Driedaagse Brugge-De Panne gewonnen. "Ik was vandaag gewoon de sterkste", zegt de Nederlander.

Lees meer

Groenewegen wint met de vingers in de neus

27.03.2019

Dylan Groenewegen heeft op de Zeelaan in De Panne de AG Driedaagse Brugge-De Panne gewonnen. De Nederlander haalde het in een massasprint overtuigend voor Fernando Gaviria en Elia Viviani, de winnaar van vorig jaar.

Lees meer

Deelnemerslijst mannen

26.03.2019

Bekijk hier de deelnemerslijst van de AG Driedaagse Brugge-De Panne bij de mannen. Elia Viviani start woensdagmiddag in Brugge met rugnummer 1. Er komen 167 renners aan de start.

Lees meer

Topsprinters kiezen massaal voor AG Driedaagse Brugge-De Panne

22.03.2019

Elia Viviani kan zichzelf woensdag opvolgen als winnaar van de AG Driedaagse Brugge-De Panne, maar de Italiaan zal flinke concurrentie krijgen van een pak andere rassprinters. Ook bij de vrouwen, donderdag, komen er heel wat snelle en sterke rensters aan de start.

Lees meer