Parcours

Tijdens de North Sea Port Run leer je het havengebied op een unieke manier kennen. Het parcours brengt je immers op plaatsen waar je anders niet mag komen.

De start en aankomst liggen dit jaar aan het Mercatordok. Het definitieve parcours vinden jullie hieronder terug!

Download hier het parcoursplan

Goede doel

Unicef is het goede doel van de North Sea Port Run Gent.

UNICEF is opgericht in de nasleep van Wereld Oorlog II om kinderen te helpen wiens leven en toekomst in gevaar waren - ongeacht van welk land ze waren. Het enige ding dat van belang was voor UNICEF was het bereiken van kinderen in nood.

Wat van belang was, was resultaten bereiken.

Hetzelfde geldt ook nog vandaag. We werken dag-in dag-uit, op de moeilijkste plekken in de wereld, om de kinderen te bereiken die het grootste gevaar lopen en het meest in nood zijn. We werken om hun levens te redden en hen te beschermen. We werken om hen een kindertijd te geven waarin ze geliefd worden, beschermd worden, gezond zijn, onderwijs kunnen volgen en hun volle potentieel kunnen benutten.

Dat is wat UNICEF doet. En we geven nooit op.

Steun UNICEF als goede doel tijdens uw inschrijving en maak samen met ons het verschil! Zin om je familie en vrienden bij je challenge te betrekken? Maak een actie-pagina en laat je sponseren voor UNICEF. Elke gift telt!

JE EIGEN GOED DOEL KENBAAR MAKEN? DAT KAN!

De North Sea Port Run wil graag organisaties die lopen voor een goede doel ondersteunen.

Organiseer jij een sponsorloop tijdens de North Sea Port Run? Dan kan je op deze pagina je organisatie in de kijker zetten én eventueel een oproep lanceren naar de deelnemers!

Bezorg ons via info@golazo.com een korte tekst over het goede doel (max 5 lijnen), het logo en de weblink hiervan.

Protos

Miljoenen mensen moeten dagelijks vele kilometers stappen om water te vinden. Hierdoor is er minder tijd om een inkomen te verdienen of om naar school te gaan. Nochtans is drinkwater een mensenrecht! Protos, de water-ngo uit Gent, brengt drinkwater dichtbij. Elk jaar krijgen ongeveer 100.000 mensen toegang tot schoon, veilig drinkwater. Help je mee? Laat je sponsoren tijdens North Sea Port Run Gent en registreer je actie op www.voordrinkwater.be

Partners

Main partners

Official suppliers

Media Partners

Contact

Jouw mening

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in je ervaring van ons evenement. Wij horen graag je opmerkingen, reacties, voorstellen,....

Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar je reactie.


Organisatie

Golazo sports
Schoebroekstraat 8
3583 Paal-Beringen
T: 0032 11 45 99 00
E: info@golazo.com