Sport.be

Veldrijden

Iedereen wil op de foto met Thibau Nys!

04.02.2020 | Erik Duchateau

Foto credit: Jonas Verheyen

Thibau Nys, Toon Aerts en Marthe Truyen brachten dinsdag een bezoekje aan de hoofdzetel van Baloise Insurance in Antwerpen en maakten met plezier tijd voor een fotoshoot en handtekeningensessie.

Thibau Nys, Toon Aerts en Marthe Truyen werden door Baloise Insurance in de bloemetjes gezet voor hun schitterende prestaties de voorbije weken.

Truyen werd in januari in Antwerpen Belgisch kampioene bij de beloften. Aerts pakte brons op het BK bij de elite, mocht afgelopen zondag ook op de derde hoogste trede plaatsnemen op het WK-podium in het Zwitserse Dübendorf én kroonde zich tot winnaar van de Telenet UCI World Cup. Nys pakte bij de junioren goud op het BK én het WK en won dit seizoen bijna alles wat er te winnen viel.

De werknemers van Baloise Insurance gingen dan ook wat graag op de foto met al deze kampioenen van de Telenet Baloise Lions en de AA Drink Young Lions. In de inkomhal werd voor de gelegenheid een fotostand met printer geplaatst, zodat iedereen zijn selfie met de veldrithelden meteen mee naar huis kon nemen. Met de handtekening van Thibau, Toon en/of Marthe er gratis bovenop, voor de grootste fans!Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer