Sport.be

Veldrijden

Toekomst ploeg Mettepenningen verzekerd tot 2024

29.01.2020 | Erik Duchateau

Belga

Pauwels Sauzen, de eerste naamsponsor van Pauwels Sauzen - Bingoal, heeft zijn overeenkomst verlengd tot eind 2024. "Dit is ontzettend belangrijk in de verdere uitbouw van de ploeg", glundert teammanager Jurgen Mettepenningen.

Pauwels Sauzen heeft zijn partnership verlengd tot 31 december 2024 en dat terwijl met tweede naamsponsor Bingoal al eerder een verbintenis voor dezelfde termijn gesloten werd.

"Met andere woorden, mijn team heeft nog vijf jaar bestaanszekerheid", vertelt manager Jurgen Mettepenningen. "Ik denk dat het ongezien is in onze sport dat twee sponsors zich zo lang aan een ploeg verbinden. En vooral, dit betekent dat ik nu op lange termijn kan denken bij de uitbouw van mijn team en het onderhandelen met renners. Dit geeft bijzonder veel vertrouwen richting de toekomst."

"Wij hebben er alle vertrouwen in dat we nog maar aan het begin staan van een mooie samenwerking. Dat kan alleen maar leiden tot een vervolg van het succes van Pauwels Sauzen - Bingoal", aldus de directie van Pauwels Sauzen.Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer