Sport.be

Veldrijden

Kanonstart wordt beloond in Toyo Tires Quick Start

02.10.2019 | Erik Duchateau

Golazo

De DVV Verzekeringen Trofee staat erom bekend vernieuwend te zijn. Dit seizoen lanceren we de Toyo Tires Quick Start. De crossers die het snelst van start gaan, kunnen bonificatieseconden verdienen!

"Met de introductie van het tijdsklassement 7 jaar geleden hebben we ook bonificaties toegevoegd aan het reglement", legt Erwin Vervecken van organisator Golazo sports uit. "Die konden renners sprokkelen door bij de eerste drie te passeren aan de zogenaamde Toyo Tires Sprint na anderhalve ronde."

"Dit jaar gaan we iets nieuw introduceren: de Toyo Tires Quick Start! Bonificaties worden vanaf nu toegekend aan de renner die het snelste start. Dus wie het eerst hier boven op de Koppenberg het veld zal induiken op 1 november die kan 15, 10 of 5 seconden bonificatie sprokkelen. Dit reglement geldt zowel bij de beloften, dames elites als bij de heren elites. Bij de dames en heren elites is er ook nog prijzengeld aan verbonden."

De eerste manche van de DVV Verzekeringen Trofee 2019-2020 vindt op 1 november op de Koppenberg in Oudenaarde plaats.Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer