Sport.be

Veldrijden

Vanthourenhout beloond met verbeterd contract

06.03.2019 | Erik Duchateau

Belga

Michael Vanthourenhout heeft na zijn sterk veldritseizoen een contractaanpassing en -verlenging gekregen bij Marlux-Bingoal.

Met 13 podiumplaatsen - in onder meer drie wereldbekermanches, het Belgisch kampioenschap in Kruibeke en een uitmuntende Koppenbergcross - was Michael Vanthourenhout afgelopen seizoen één van de regelmatigste renners uit het veldritcircuit. Net als Denise Betsema enkele weken terug zag hij dat door Jurgen Mettepenningen, algemeen manager bij Marlux-Bingoal, beloond met een contractaanpassing en -verlenging.

"Dit toont de langetermijnvisie die in onze ploeg heerst", aldus Mettepenningen. "We geloven voluit in Michael en willen hem de komende jaren verder laten ontwikkelen in ons midden. Hij heeft een zeer goed seizoen achter de rug en deze opwaardering toont ons geloof dat hij in de toekomst alleen maar verder zal groeien."

Ook Vanthourenhout zelf is uiteraard in zijn nopjes. "Ik ben erg blij met dit nieuwe contract. Ik voel me zeer goed in deze ploeg, ik voel veel waardering en respect voor mijn prestaties en dus heb ik er zelfs niet aan gedacht om van ploeg te veranderen."Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer