Sport.be

Wielrennen

Denkt Boonen aan een comeback?

04.03.2020 |

Belga

Tom Boonen was vandaag te gast bij Studio Brussel om het er te hebben over zijn programma 'Tom fietst'. Boonen kreeg op het einde van de uitzending een vraag van een luisteraar in verband met een eventuele comeback. De viervoudige winnaar van Parijs-Roubaix sluit het niet uit.

Radiopresentatrice Michèle Cuvelier schoof voormalig wielrenner Tom Boonen een vraag van een luisteraar voor om zijn passage bij Studio Brussel af te sluiten. "Tom, wil je je niet nog één keer opladen om nog 1 keer extra Parijs-Roubaix te winnen voor ons?", luidde de vraag. Boonen gaf geen duidelijk antwoord: 'Mag ik daar eens lang en hard over nadenken. Ik vraag het mij soms zelf ook af. Hoe makkelijk of hoe moeilijk zou het zijn. Zeker met de comeback van Kim Clijsters. Het leeft", aldus Boonen.

Cuvelier alludeerde op de 'Kimback': "Het kan ineens. Het zijn opties. Het zou veel enthousiasme teweeg brengen en ik hoor dat je er zou over nadenken. Dat klinkt niet meteen neen, mede door Kim?". Boonen pareerde echter. "Het is Kim haar schuld niet. Straks is iedereen nog kwaad op haar. Ik vraag het me wel af omdat ik eind dit jaar 40 word. Als ik het ooit één keer zou moeten doen, dan is het wel nu. Daarmee heb ik niets gezegd, toch?", besloot de Kempenaar.

 Facebook

Twitter

Mis deze events niet

Meer