Voetbal

WK 2014

WK-palmares

Jaar Gastland deelnemers wereldkampioen runner-up uitslag
2010 Zuid-Afrika 32 Spanje Nederland 1-0 n.v.
2006 Duitsland 32 Italië Frankrijk 1-1 n.v. (P: 5-3)
2002 Zuid-Korea / Japan 32 Brazilië Duitsland 2-0
1998 Frankrijk 32 Frankrijk Brazilië 3-0
1994 VerenigdeStaten 24 Brazilië Italië 0-0 n.v. (P: 3-2)
1990 Italië 24 West-Duitsland Argentinië 1-0
1986 Mexico 24 Argentinië West-Duitsland 3-2
1982 Spanje 24 Italië West-Duitsland 3-1
1978 Argentinië 16 Argentinië Nederland 3-1 n.v.
1974 West-Duitsland 16 West-Duitsland Nederland 2-1
1970 Mexico 16 Brazilië Italië 4-1
1966 Engeland 16 Engeland West-Duitsland 4-2 n.v.
1962 Chili 16 Brazilië Tsjechoslowakije 3-1
1958 Zweden 16 Brazilië Zweden 5-2
1954 Zwitserland 16 West-Duitsland Hongarije 3-2
1950 Brazilië 13 Uruguay Brazilië 2-1
1938 Frankrijk 15 Italië Hongarije 4-2
1934 Italië 16 Italië Tsjechoslowakije 2-1 n.v.
1930 Uruguay 13 Uruguay Argentinië 4-2

Facebook

Twitter

WK 2014 Statistieken

51
Gewonnen matchen
12
Gelijke spelen
37
Clean sheets
171
Doelpunten
10
Rode Kaarten
166
Gele kaarten
603
Spelers met speelminuten
32
Gemiddelde leeftijd
12
Gescoorde strafschoppen
1
Gemiste strafschoppen