Voetbal

Algemeen

Berge maakt meteen zijn debuut, Samatta opent zijn rekening in de Premier League

01.02.2020 | Marnick Claes

Belga

Sander Berge is goed begonnen aan zijn avontuur in de Premier League de ex-Genkie maakte zijn debuut voor Sheffield United met een 0-1 overwinning op het veld van Crystal Palace. Aly Samatta mocht beginnen in de wedstrijd tegen Bournemouth en bedankte het vertrouwen met een doelpunt.

De ex-Genkies doen het goed in de Premier League. Sander Berge won zijn eerste wedstrijd voor Sheffield United op het veld van Crystal Palace. De jonge Noor speelde echter niet de volledige wedstrijd en werd gewisseld na 70 minuten speeltijd. Die andere ex-speler van KRC Genk, Aly Samatta, kon niet winnen tegen Bournemouth. De Tanzaniaan scoorde wel de aansluitingstreffer bij een 2-0 achterstand, maar Aston Villa kon het tweede doelpunt niet maken. 

Leider Liverpool ging zonder problemen voorbij Southampton en won met 4-0. Mohammed Salah scoorde twee doelpunten. In de strijd voor de tweede plaats lijkt Leicester de rol te moeten lossen na een 2-2 gelijkspel tegen Chelsea. Bij de rust stond het nog 0-0. Youri Tielemans leverde twee assists af terwijl Antonio RĂ¼diger de held was bij Chelsea met twee doelpunten. Leandro Trossard speelde een gekke wedstrijd op het veld van West Ham United. Bij de rust stond Brighton 2-0 achter, maar in de tweede helft kon de ploeg van Trossard toch nog een puntje redden en werd het 3-3. Tenslotte deed Everton nog een goede zaak door te winnen met 2-3 op het veld van Watford. 

Vanavond speelt het Wolverhampton van Leander Dendoncker nog tegen Manchester United. 

Facebook

Twitter