Vukovic, Vandevoordt, Didillon, Coucke, Jackers, Leysen,... KRC Genk zou een halve ploeg met doelmannen kunnen opstellen, maar dat is uiteraard niet de bedoeling. De club heeft woensdag meegedeeld met welke doelmannen het volgend seizoen verder wil.

"Danny Vukovic en Maarten Vandevoordt zullen komend seizoen onder elkaar uitmaken wie bij KRC Genk tussen de palen zal staan", meldt Genk. "De optie op Thomas Didillon wordt niet gelicht."

"Kampioenenmaker Danny Vukovic en toptalent Maarten Vandevoordt vormen samen een tandem die de club heel veel garanties biedt. Beiden zijn helemaal hersteld van hun blessures en trainen al enkele weken op hoog niveau."

"Met nog een groot talent als Tobe Leysen - net als Vandevoordt pas 18 - als derde doelman, is de keeperspositie met heel veel kwaliteit gecoverd."

"Thomas Didillon kwam door de blessures van Vukovic en Vandevoordt in de winter als huurling naar KRC Genk. Hij zal uiteindelijk maar enkele maanden voor onze club hebben gespeeld: zes wedstrijden in totaal. Dat deed hij uitstekend. KRC Genk staat erop Thomas te bedanken voor zijn toewijding en professionaliteit, en wenst hem veel succes in z'n verdere loopbaan."

"Voor Gaëtan Coucke en de van Waasland-Beveren teruggekeerde Nordin Jackers zoekt de club een oplossing."