Voorlopig geen voetbal in de Jupiler Pro League wegens het coronavirus, maar laat dat je niet tegenhouden om volop te genieten van onze mooie competitie. Vandaag keren we terug naar een zonovergoten Ghelamco Arena, waar thuisploeg AA Gent de vloer aanveegde met KAS Eupen op de tweede speeldag. De Gentenaars troffen maar liefst zes keer raak.

AA Gent ontving op de tweede speeldag in de Jupiler Pro League Eupen op een heerlijke zomerdag in de Ghelamco Arena. Na tien minuten stond het al 2-0 voor de thuisploeg dankzij twee corners. In de tweede minuut kopte Plastun op het been van Koch, die de bal in eigen doel devieerde. Amper zeven later kon Ngadeu de score verdubbelen met het hoofd.

Na 33 minuten was het over en uit voor Eupen, want Bezus kopte de 3-0 binnen. Net voor de rust kon ook Yaremchuk zijn goaltje meepikken vanop de stip. In de tweede helft scoorde Eupen met Blondelle een tegendoelpunt, maar dat was een doekje voor het bloeden. Bezus scoorde namelijk z'n tweede van de dag in minuut 90. Twee minuten later volgde in extremis nog de 6-1 op naam van David, die de zware eindcijfers vastlegde.