De finale van de Croky Cup tussen Club Brugge KV en R. Antwerp FC wordt gespeeld op zondag 22 maart om 14u30 in het Koning Boudewijnstadion.

Club werd uitgeloot als thuisploeg en de Brugse fans zullen in Tribune 3 en 4 plaatsnemen, de Antwerp-fans in Tribune 1 en 2. De ticketverkoop wordt door de clubs georganiseerd en zal vanaf volgende week van start gaan. 

Club is dit seizoen nog op drie fronten actief en maakt dus nog kans op een historische dubbel, met de Beker en de landstitel. Club Brugge was in 1996 het laatste Belgische team dat daarin slaagde. In de geschiedenis van het Belgische voetbal viel het nog maar zeven keer voor. KV Mechelen pakte vorig seizoen wel de kleine dubbel, met de titel in tweede klasse en de Beker. Met elf Bekers op het palmares is Club ook recordhouder.

Antwerp speelt zijn eerste finale sinds 1992. Een legendarisch duel in het Brugse Olympiastadion leverde toen een 9-8 zege na strafschoppen op tegen KV Mechelen. Na 1955 de tweede Beker voor The Great Old en eentje die bovendien kwalificatie opleverde voor de Europese Beker voor Bekerwinnaars, waarin een jaar later de finale op Wembley met 3-1 verloren werd van Parma.