Het zijn drukke tijden voor leider Club Brugge. Gelukkig voor blauw-zwart is Krepin Diatta net op tijd terug fit. In een interview met Het Nieuwsblad heeft het Brugse goudhaantje het over zijn toekomst.

Uit het interview blijkt dat Diatta naast goede voeten ook over een goed hoofd beschikt. De Senegalees wil geen stappen overslaan in zijn carrière en is de Jupiler Pro League zeker nog niet beu en ziet zich ook volgend seizoen in het Jan Breydelstadion voetballen. "Waarom wel niet? Ik zie me momenteel niet voor een andere ploeg uitkomen. Club heeft me al zoveel gegeven. Ik wil het bestuur en de staf daarvoor bedanken en iets teruggeven ook. Het liefst natuurlijk de dubbel", aldus Diatta in Het Nieuwsblad.

Maar zelfs bij een eventuele dubbel wil Diatta bij blauw-zwart blijven. "Zelfs dan ga ik niet op de deur van Vincent Mannaert kloppen om te zeggen dat ik wil vertrekken. Ik steek zo niet in elkaar. Als Club mijn toekomst wil bespreken, ga ik luisteren. Als het wil dat ik vertrek, zal ik dat ook doen. Maar tot dan... Ik respecter Club te veel om een transfer te forceren", besluit Diatta.