De loting voor de kwartfinales van de Croky Cup leverde echte krakers op, die de voetbalfan op 17,18 en 19 december naar het puntje van zijn stoel zullen brengen.

Gezien het grote sportieve belang van deze wedstrijden vroeg de Pro League de aanstelling van de VAR voor deze wedstrijden, een verzoek waar de technische directie van het referee department mee akkoord ging. De VAR zal dus actief zijn vanaf de kwartfinale, een ronde eerder dan voorzien.

"De VAR verzekert ons dat de scheidsrechter beroep kan doen op de technische hulpmiddelen bij zijn beslissingen. Gezien de sportieve belangen in deze fase van het bekertornooi is de aanwezigheid van de VAR daarom voor ons onontbeerlijk. De Pro League is dan ook erg tevreden dat het referee departement van de KBVB akkoord ging met onze vraag", aldus Pierre François, CEO van de Pro League.

Hierbij nog eens de kwartfinales van de Croky Cup:

- Zulte Waregem - Sporting Charleroi (17 dec., VTM)
- R. Union SG - KV Kortrijk (18 dec., RTL Play)
- Standard de Liège - R. Antwerp FC (18 dec., RTL-TVI en VTM)
- RSC Anderlecht - FC Brugge (19 dec., Sporza en RTL-TVI)

Zoals vastgelegd door de Pro League en de KBVB zijn de tickets te koop aan de maximumprijs van 10 euro (uitgezonderd business- & VIP-arrangementen). De supporters zullen ongetwijfeld en masse op de afspraak zijn!